Печінка вважається одним із найкорисніших субпродуктів. Але при цьому готувати чи їсти таке частування подобається далеко не всім. Вся проблема зазвичай полягає у специфічному смаку та ароматі печінки, передають Патріоти України.
Тому важливо знати кілька хитрощів під час приготування страви. У цьому випадку від неприємного присмаку не залишиться і сліду, а добавки попросять навіть найпримхливіші гості.
Як готувати печінку
Для початку продукт необхідно промити, очистити від плівок і позбавитися всіх інших зайвих частин, які можуть вплинути на смакові якості.
Потім печінку слід на годину замочити у молоці чи воді. Завдяки цьому вийде ніжніша страва, піде зайвий запах.
Яловича печінка молочного вимочування не особливо потребує. Краще залити її сумішшю з води та сухого вина.
Після цього можна продовжувати готувати печінку за будь-яким рецептом. Один із досить популярних способів приготування передбачає використання маринаду перед смаженням або тушкуванням.
Приготувати маринад можна просто. Для цього необхідно змішати гірчицю з майонезом у пропорції 1 до 2. Також можна залишити її у соєвому соусі, або приготувати маринад – з’єднати по чайній ложці меду, лимонного соку, та помістити разом із печінкою в літр газованої чистої води.
Якщо неправильно зварити яйця, то відокремити шкарлупу, не пошкодивши саму структуру білка, може бути непросто. Однак, вихід є. Потрібно всього лише запам'ятати кілька простих рекомендацій, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо ви звикли...
Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році, передають Патріоти України. Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:....