Деякі кулінари вважають, що не хліб, а м’ясо – усьому голова, тому регулярно готують із цього продукту різні страви. М’ясо це джерело білка, тому цей продукт дійсно важливий у нашому раціоні, передають Патріоти України.
Нерідко господині стикаються із проблемою: приготоване м’ясо виходить жорстким, через що страждає смак та загальне враження від страви.
Досвідчені кухарі назвали одну дію, яка може призвести до такого результату.
Помилка кулінарів
Щоб соковите м’ясо на обід чи вечерю вийшло м’яким і смачним, його не можна солити до завершення готування. Особливо це стосується тих випадків, коли готуються цупкі шматки м’яса.
Якщо посолити продукт до закінчення приготування, то на поверхні м’яса не залишиться рідини. Саме через це воно стає твердим.
Рум’яне м’ясо
Щоб м’ясо, приготовлене в духовці, було максимально рум’яним з апетитною скоринкою, потрібно використовувати найкращий маринад. Таким є гранатовий сік та мед, розведене вино, коньяк чи вода.
Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...
Ось список напоїв, які насправді не тамують спрагу, а іноді навіть посилюють її, передають Патріоти України. Вода (звичайна або мінеральна, без газу)Низькомінералізовані напоїТрав’яні чаї (без кофеїну, охолоджені)Огіркова вода або вода з лимоном (без ...