Одна справа підігріти молоко в мікрохвильовій печі, а інша довести його до кипіння на плиті, вважається, що це ціле мистецтво, передають Патріоти України.
Насправді кип’ятити молоко не так і складно, якщо не відходити від плити, інакше воно «втече» і потім доведеться довго відмивати плиту та каструлю.
Існує кілька народних та випробуваних господинями способів вирішення цієї проблеми.
Вважається, що поставивши на вогонь каструлю з молоком, потрібно покласти поверх неї дерев’яну лопатку або звичайну ложку. Якщо піна і підніметься до краю борту, завдяки лайфхаку не збіжить.
Вважається, що перед підігрівом молока каструлю потрібно бути холодною, тоді молоко не втече і не пригорить.
Для початку потрібно вибирати для цієї дії відповідну тару, а молока наливати максимум на 1/2 від обсягу.
Весь час підігріву та закипання молоко потрібно помішувати ложкою – так піна точно не з’явиться, а отже, не втече й молоко.
А якщо немає часу стояти біля плити і стежити за молоком, обробіть краї каструлі вершковим маслом на 3-5 см. Вище цієї позначки молоко не підніметься.
Бісквіт вважається правильно приготованим тільки в тому випадку, якщо кондитерський виріб вийшов високим та повітряним, передають Патріоти України. На жаль, далеко не всі господині можуть похвалитися вмінням приготувати саме таку страву. Деколи випічка...
Картопляні зрази – одна з найпопулярніших страв нашої кухні, передають Патріоти України. Страва не є особливо складною у приготуванні: достатньо «загорнути» якусь начинку (наприклад, фарш, тушковану капусту або нарізані варені яйця) в картопляне тісто....