Одна справа підігріти молоко в мікрохвильовій печі, а інша довести його до кипіння на плиті, вважається, що це ціле мистецтво, передають Патріоти України.
Насправді кип’ятити молоко не так і складно, якщо не відходити від плити, інакше воно «втече» і потім доведеться довго відмивати плиту та каструлю. Існує кілька народних та випробуваних господинями способів вирішення цієї проблеми.
Вважається, що поставивши на вогонь каструлю з молоком, потрібно покласти поверх неї дерев’яну лопатку або звичайну ложку. Якщо піна і підніметься до краю борту, завдяки лайфхаку не збіжить.
Вважається, що перед підігрівом молока каструлю потрібно бути холодною, тоді молоко не втече і не пригорить.
Для початку потрібно вибирати для цієї дії відповідну тару, а молока наливати максимум на 1/2 від обсягу. Весь час підігріву та закипання молоко потрібно помішувати ложкою – так піна точно не з’явиться, а отже, не втече й молоко.
А якщо немає часу стояти біля плити і стежити за молоком, обробіть краї каструлі вершковим маслом на 3-5 см. Вище цієї позначки молоко не підніметься.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...