Багато господинь не люблять натирати сир на тертці, тому намагаються для піци та макаронів купувати вже натертий твердий сир. Цього робити не варто, оскільки складно бути впевненим у якості сиру, який подрібнили в супермаркеті. Досвідчені кулінари поділилися секретами швидкого натирання сиру, без грудок та налипання, зазначають Патріоти України.
Змастіть тертку з обох боків будь-якою олією. Це можна зробити за допомогою спеціального пензлика для змащування форм для випічки або просто руками. Натертий на такій тертці твердий сир не липне до рук, не зіб'ється в грудки і не склеїться. Дуже зручно такий сир заморожувати, щоб будь-якої миті тертий сир був під рукою.
Натирайте сир не у миску, а прямо над тарілкою з макаронами чи над піцою. Так роблять досвідчені шеф-кухарі в ресторанах, щоб уникнути зайвих маніпуляцій з тертим сиром, які призводять до переминання сирної стружки в грудки.
Будь-який сир – твердий, жирний або плавлений – перед натиранням радять покласти на 10 хвилин у морозильну камеру. Добре охолоджений сир легко натирається на тертці, не липне, завдяки чому з ним дуже просто працювати.
Рис – універсальний гарнір, який можна поєднувати з різними продуктами та спеціями. Крім того, ця крупа забезпечує приплив енергії на цілий день, передають Патріоти України. Вариться рисова каша легко. Однак деякі недосвідчені кулінари припускаються по...
Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...