
Печінка, смажена з цибулею - це досить поширена страва, яку люблять готувати багато господинь. Цей рецепт допоможе зробити вам дуже ніжну і м’яку печінку, яка буде прекрасним доповненням до будь-якого гарніру, передають Патріоти України.
Печінку промиваємо і замочуємо у воді або в молоці. Звичайно, якщо ви вимочите печінку в молоці, то страва вийде смачніша. Замочувати потрібно 2 – 3 години.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії до рум’яності.
Печінку ріжемо скибочками, як ви ріжете м’ясо на відбивні.
Відбиваємо трохи, обвалюємо у борошні і обсмажити на олії з двох боків до рум’яної скоринки. Обсмажувати по 1 хвилині з кожної сторони.
Складаємо в сковороду шари: печінка, цибуля, знову печінка, цибуля і так, поки все не викладете.
Наливаємо трохи води, солимо і перчимо, кладемо лавровий лист і різні спеції за смаком, кріп і петрушку і накриваємо кришкою.
Тушкуємо на невеликому вогні близько 5 хвилин.
Подаємо з різними гарнірами і сік з печінки і цибулі, використовуємо як підливу.

Серце - один із найважливіших органів нашого організму, і його здоров’я напряму залежить від того, що ми їмо щодня. Правильний раціон може знизити ризик серцево-судинних захворювань і підтримати нормальний рівень холестерину та артеріального тиску, пер...
Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...