Виявляється, щоб зробити з риби смачну основну страву, зовсім не обов’язково використовувати борошно, передають Патріоти України.
Незважаючи на те, що подібний спосіб приготування є традиційним і використовується більшістю кулінарів, є ще один варіант, який не передбачає включення такого інгредієнта, як борошно.
Цей метод однаково добре підійде як для морської риби, так і для річкових видів.
Для цього вам знадобляться такі компоненти, як сіль та цукор.
Ці обидва інгредієнти потрібно взяти в рівній кількості та ретельно перемішати.
Масою, що вийшла, необхідно натерти тушку або шматочки риби зсередини і зовні.
У такому маринаді риба повинна провести від 5 до 10 хвилин, після чого дозволяється приступати до приготування дорадо, коропа або окуня.Виявляється, щоб зробити з риби смачну основну страву, зовсім не обов’язково використовувати борошно.
Незважаючи на те, що подібний спосіб приготування є традиційним і використовується більшістю кулінарів, є ще один варіант, який не передбачає включення такого інгредієнта, як борошно.
Цей метод однаково добре підійде як для морської риби, так і для річкових видів.
Для цього вам знадобляться такі компоненти, як сіль та цукор.
Ці обидва інгредієнти потрібно взяти в рівній кількості та ретельно перемішати.
Масою, що вийшла, необхідно натерти тушку або шматочки риби зсередини і зовні.
У такому маринаді риба повинна провести від 5 до 10 хвилин, після чого дозволяється приступати до приготування дорадо, коропа або окуня.
За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти У...
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...