Як посмажити рибу без борошна - смачна страва з хрусткою скоринкою

Виявляється, щоб зробити з риби смачну основну страву, зовсім не обов’язково використовувати борошно, передають Патріоти України.

Незважаючи на те, що подібний спосіб приготування є традиційним і використовується більшістю кулінарів, є ще один варіант, який не передбачає включення такого інгредієнта, як борошно.

Цей метод однаково добре підійде як для морської риби, так і для річкових видів.

Для цього вам знадобляться такі компоненти, як сіль та цукор.

Ці обидва інгредієнти потрібно взяти в рівній кількості та ретельно перемішати.

Масою, що вийшла, необхідно натерти тушку або шматочки риби зсередини і зовні.

У такому маринаді риба повинна провести від 5 до 10 хвилин, після чого дозволяється приступати до приготування дорадо, коропа або окуня.Виявляється, щоб зробити з риби смачну основну страву, зовсім не обов’язково використовувати борошно.

Незважаючи на те, що подібний спосіб приготування є традиційним і використовується більшістю кулінарів, є ще один варіант, який не передбачає включення такого інгредієнта, як борошно.

Цей метод однаково добре підійде як для морської риби, так і для річкових видів.

Для цього вам знадобляться такі компоненти, як сіль та цукор.

Ці обидва інгредієнти потрібно взяти в рівній кількості та ретельно перемішати.

Масою, що вийшла, необхідно натерти тушку або шматочки риби зсередини і зовні.

У такому маринаді риба повинна провести від 5 до 10 хвилин, після чого дозволяється приступати до приготування дорадо, коропа або окуня.

Кому не можна чорний чай - попередження лікарів

понеділок, 3 листопад 2025, 18:07

Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...

Яблучні кісточки - корисний мікроелемент чи прихована отрута?

понеділок, 3 листопад 2025, 10:15

Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...