Виявляється, щоб зробити з риби смачну основну страву, зовсім не обов’язково використовувати борошно, передають Патріоти України.
Незважаючи на те, що подібний спосіб приготування є традиційним і використовується більшістю кулінарів, є ще один варіант, який не передбачає включення такого інгредієнта, як борошно.
Цей метод однаково добре підійде як для морської риби, так і для річкових видів.
Для цього вам знадобляться такі компоненти, як сіль та цукор.
Ці обидва інгредієнти потрібно взяти в рівній кількості та ретельно перемішати.
Масою, що вийшла, необхідно натерти тушку або шматочки риби зсередини і зовні.
У такому маринаді риба повинна провести від 5 до 10 хвилин, після чого дозволяється приступати до приготування дорадо, коропа або окуня.Виявляється, щоб зробити з риби смачну основну страву, зовсім не обов’язково використовувати борошно.
Незважаючи на те, що подібний спосіб приготування є традиційним і використовується більшістю кулінарів, є ще один варіант, який не передбачає включення такого інгредієнта, як борошно.
Цей метод однаково добре підійде як для морської риби, так і для річкових видів.
Для цього вам знадобляться такі компоненти, як сіль та цукор.
Ці обидва інгредієнти потрібно взяти в рівній кількості та ретельно перемішати.
Масою, що вийшла, необхідно натерти тушку або шматочки риби зсередини і зовні.
У такому маринаді риба повинна провести від 5 до 10 хвилин, після чого дозволяється приступати до приготування дорадо, коропа або окуня.
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...