
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Проте досвідченні кулінари рекомендують інші способи обробки риби перед її обсмажуванням, передають Патріоти України.
Недоліком використання пшеничного борошна як «оболонки» для смаженої риби є сухість блюда. Рибка, хоч і виходить хрусткою зовні, але не зберігає соковитості всередині.
Втім, проблему дуже легко вирішити. Для цього достатньо замінити пшеничне борошно на кукурудзяне. В результаті соки будуть миттєво «запечатані» у рибці. Страва залишиться соковитим і при цьому придбають «хрустинку».
Якщо кукурудзяного борошна немає, то можна обваляти рибу і в стандартному борошні. Але тоді останній інгредієнт потрібно заздалегідь «з’єднати» із манною крупою. Об’єм цих компонентів має бути рівним.
Перед тим, як обваляти рибні шматочки у цій суміші, продукт слід занурити у збите куряче яйце. Рибу в клярі слід викласти на добре розігріту сковороду, в яку було заздалегідь налито масло. Підсумком стане приготування м’якого та соковитого блюда з красивою та апетитною скоринкою.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....