Як позбавити курячі серця і печінку від неприємної гіркоти

Кожна господиня прагне приготувати страви з курячих субпродуктів так, щоб вони не гірчили і вийшли смачними, передають Патріоти України.

Саме неприємний присмак часом зупиняє господарок від використання курячих сердець і печінки.

Подробиці

Пропонуємо вам ознайомитись з простими хитрощами, примінивши які ваша страва буде без гірчинки.

Перша хитрість

Неприємний присмак може бути обумовлений тим, що у субпродуктах залишилося трохи жовчі чи згустків крові. Тому варто акуратно зрізати всі прожилки та плівки.

Далі інгредієнти потрібно ретельно помити. У деяких випадках слід видавити залишки крові.

Друга хитрість

Щоб гіркота гарантовано зникла, серця потрібно замочити в слабкому розчині оцту на 30 хв.

З печінкою трохи інша ситуація. Її краще замочити у молоці на півгодини. Після таких маніпуляцій гіркоти не буде і страви будуть оцінені на відмінно. А головне – зїдяться швидко.

Але гірчать далеко не всі курячі субпродукти. Деякі мають нормальний смак, тому не потребують подібних маніпуляцій. Тут все залежить від якості продукту.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині розігрівають апельсин і лимон у мікрохвильовій печі

середа, 15 січень 2025, 6:12

Мікрохвильова піч зайняла почесне місце на нашій кухні. Поки спеціалісти ведуть суперечку, корисна чи шкідлива їжа, приготована в НВЧ, ми активно використовуємо всі її можливості, передають Патріоти України. Так деякі кухарі поміщають у мікрохвильовку ...

Як правильно вибрати заморожену рибу в магазині: ТОП-5 секретів

середа, 15 січень 2025, 5:40

Вибрати якісну заморожену рибу неймовірно складно, оскільки немає можливості оцінити візуально зовнішній вигляд та відчути запах. Однак це не означає, що варто купувати кота в мішку, сподіваючись на свій успіх. Є 5 секретів, які дозволять вам завжди ку...