Кожна господиня прагне приготувати страви з курячих субпродуктів так, щоб вони не гірчили і вийшли смачними, передають Патріоти України.
Саме неприємний присмак часом зупиняє господарок від використання курячих сердець і печінки.
Пропонуємо вам ознайомитись з простими хитрощами, примінивши які ваша страва буде без гірчинки.
Перша хитрість
Неприємний присмак може бути обумовлений тим, що у субпродуктах залишилося трохи жовчі чи згустків крові. Тому варто акуратно зрізати всі прожилки та плівки.
Далі інгредієнти потрібно ретельно помити. У деяких випадках слід видавити залишки крові.
Друга хитрість
Щоб гіркота гарантовано зникла, серця потрібно замочити в слабкому розчині оцту на 30 хв.
З печінкою трохи інша ситуація. Її краще замочити у молоці на півгодини. Після таких маніпуляцій гіркоти не буде і страви будуть оцінені на відмінно. А головне – зїдяться швидко.
Але гірчать далеко не всі курячі субпродукти. Деякі мають нормальний смак, тому не потребують подібних маніпуляцій. Тут все залежить від якості продукту.
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...