
Якою майстерною не була б господиня, в процесі смаження риби все одно бризки від масла і борошна, що пригоріли, летять у різні боки. Через це після приготування їжі доводиться забиратися на кухні, інакше потім відмити поверхню від жиру буде дуже складно. Однак у кухарів є простий секрет, завдяки якому бризки від олії залишаться лише у спогадах, передають Патріоти України.
Спочатку підготуйте рибу звичним чином – розріжте її на порційні шматочки та залиште маринуватися протягом 30-40 хвилин.
Цього часу буде достатньо для того, щоб риба просочилася потрібними смаками та ароматами. Потім підготуємо паніровку. Для цього потрібно змішати звичайне борошно з кукурудзяним. Завдяки цьому смак риби буде приємнішим. Також кукурудзяне борошно дає рибі гарний відтінок кольору.
Далі настає відповідальний момент. Необхідно остудити кип’ячену воду і додати кілька кубиків льоду. Рідина має бути крижаною. Спочатку відправляємо шматок риби в паніровку, потім опускаємо її у воду з льодом. Після цього можна сміливо приступати до смаження – жодних бризок не буде.
Останні роки нагадали нам, наскільки вразливою може бути імунна система. Ми звикли шукати продукти, які її зміцнюють, але часто забуваємо про те, що щоденні харчові звички можуть її послаблювати, передають Патріоти України. Деякі популярні напої та стр...
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...