Як правильно нарізати картоплю соломкою і приготувати фрі вдома - секрети для досвідчених господинь

Кожен з нас любить смачну і хрустку смажену картоплю. А ось дітки обожнюють картоплю фрі, передають Патріоти України.

Приготувати ідеальну картоплю можна без фритюру. Головне знати, як правильно порізати картоплю соломкою, щоб вона вийшла хрусткою. Якщо у вас є в будинку кухонний комбайн, практично у всіх є функція нарізування картоплі. Ми пропонуємо простий спосіб порізати картоплю фрі вручну.

Картопля фрі - рецепт

Щоб картопля фрі вийшла смачною, хрусткою та підсмаженою, шматочки повинні бути не менше 1 см і не товще 10 мм.

Вам потрібно:

  • Картопля - 4 штуки
  • Олія

Картоплю добре помити, почистити та порізати. Порізану картоплю потрібно ще раз промити та обсушити паперовим рушником. Розігріти добре сковороду, налити масло та обсмажити картоплю фрі.

Щоб картопля фрі була хрусткою, не кидайте в холодну сковороду її. Золотистої скоринки може не утворитися, і вона буде приставати.

Солити картоплю слід за пару хвилин до закінчення приготування. Смажити картоплю фрі 5 хвилин, якщо ви порізали її за нашим рецептом.

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Не готуйте так омлет! Ці помилки зіпсують страву

четвер, 28 березень 2024, 8:59

Під час приготування омлет дуже часто опадає і стає схожим на звичайний млинець. Через це він виходить несмачним. А псують страву всьогтдекілька помилок, які часто допускають, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповість, що не варто робити...