Кожен з нас любить смачну і хрустку смажену картоплю. А ось дітки обожнюють картоплю фрі, передають Патріоти України.
Щоб картопля фрі вийшла смачною, хрусткою та підсмаженою, шматочки повинні бути не менше 1 см і не товще 10 мм.
Вам потрібно:
Картоплю добре помити, почистити та порізати. Порізану картоплю потрібно ще раз промити та обсушити паперовим рушником. Розігріти добре сковороду, налити масло та обсмажити картоплю фрі.
Щоб картопля фрі була хрусткою, не кидайте в холодну сковороду її. Золотистої скоринки може не утворитися, і вона буде приставати.
Солити картоплю слід за пару хвилин до закінчення приготування. Смажити картоплю фрі 5 хвилин, якщо ви порізали її за нашим рецептом.
Огірковий розсіл відомий дорослим як відмінний засіб від похмілля. Однак це не єдина корисна властивість розсолу. Рідину з солоних огірків можна додати в випічку, використовувати для маринування м'яса або зварити суп на її основі, передають Патріоти Ук...
Наразі саме базування росіян на Зміїному є найбільшою проблемою для чорноморських портів Одещини та дозволяє окупантам перекрити вихід у територіальні води Румунії й відповідно гирло Дунаю. 23 травня глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що Данія надасть...