Кожен з нас любить смачну і хрустку смажену картоплю. А ось дітки обожнюють картоплю фрі, передають Патріоти України.
Щоб картопля фрі вийшла смачною, хрусткою та підсмаженою, шматочки повинні бути не менше 1 см і не товще 10 мм.
Вам потрібно:
Картоплю добре помити, почистити та порізати. Порізану картоплю потрібно ще раз промити та обсушити паперовим рушником. Розігріти добре сковороду, налити масло та обсмажити картоплю фрі.
Щоб картопля фрі була хрусткою, не кидайте в холодну сковороду її. Золотистої скоринки може не утворитися, і вона буде приставати.
Солити картоплю слід за пару хвилин до закінчення приготування. Смажити картоплю фрі 5 хвилин, якщо ви порізали її за нашим рецептом.
Багато хто звик ретельно мити м’ясо перед приготуванням, вважаючи це важливою гігієнічною процедурою. Однак ця дія не тільки не приносить користі, а й може негативно вплинути на смак страви. Ба більше, це може спричинити поширення бактерій на кухонних ...
До приготування їжі рано чи пізно доводиться приступати практично будь-якій людині, передають Патріоти України. Для одних ця дія є приємним проведенням часу і перетворюється на хобі, для інших стає набридливою необхідністю. Однак поширені помилки під ч...