Багатьом може бути дивним той факт, що посмажити по-справжньому ідеальну яєчню є дуже непростим завданням. У страви можуть засмажитися краї або жовток втратить свою ніжну рідку текстуру, передають Патріоти України.
Адже якісною яєчнею вважається тільки та, жовток якої красиво розтікається від легкого дотику.
Яєчня вийде ідеальною, якщо суворо дотримуватися нескладної техніки. Для початку потрібно взяти відповідну якісну сковорідку. Найкраще підійде чавунна.
Потім слід поставити її на середній вогонь. Розігрівається начиння разом із маслом.
Потім відправляємо на сковорідку яйця. Якщо ви плануєте додавати прянощі, то робити це потрібно на початку приготування. А ось вводити сіль не слід, інакше яєчня буде зіпсована.
Страву прийнято солити вже після того, як вона опиниться на тарілці.
Чекати потрібно рівно три хвилини.
Після цього використовуємо кришку та готуємо ще півтори хвилини.
Цього часу цілком достатньо, щоб білок ідеально приготувався, а жовток залишався рідким.
Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України. Відправляти в тісто та...
Свіжі овочі в салаті мають лише один недолік – вони не вчасно пускають сік. Найчастіше неприємні сюрпризи дають томати, але досвідчені кулінари відкрили для себе один цікавий спосіб і поділилися цією хитрістю, передають Патріоти України. Не дарма цей о...