Найпростіший і найбюджетніший продукт, який є головним інгредієнтом при приготуванні багатьох страв – картопля. Найчастіше її варять, роблять пюре, запікають, готуютьзрази, смажать, а також додають до салатів та гратенів, передають Патріоти України.
Кулінар Микола Люлько поділився на своємуYouTube-каналі секретами приготування смачної смаженої картоплі, яка не прилипатиме до сковороди.Поради від кулінара:
1. Вибирайте для смаження завжди гладку картоплю, в ній менше крохмалю і вона буде ідеально смажитися, не пригоряти.
2. Поріжте картоплю слайсами, замочіть у холодній воді на 30 хвилин, а потім викладіть у друшляк і добре промийте окропом.3. Обсушіть, в сковороду налийте багато олії і висипте картоплю, близько 5 хвилин вона повинна смажитися на максимальному вогні, а потім перемішайте.
4. Додайте до картоплі вершкове масло, продовжуйте смажити до готовності, наприкінці посоліть його
5. Цибулю почистіть та наріжте дрібним кубиком, обсмажте на олії на іншій сковороді до золотистості та додайте до картоплі, перемішайте й можна подавати смачну та ароматну страву.
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...