
Картопля - продукт, який їдять усі, готують із нього різні страви, починаючи з пюре, закінчуючи запіканками, пирогами. Ще картоплю часто смажать, тушкують і запікають із овочами, передають Патріоти України.
Варто відзначити, що дуже часто при смаженні картопля прилипає до сковороди, пригоряє і виходить сирою всередині. Але цього можна уникнути знаючи декілька секретів приготування.
КулінаркаВікторія (cook_with_me_at_home) поділилася в Instagram рецептом смаженої картоплі з хрусткою скоринкою, яка не прилипатиме до дна сковороди.
Секрети приготування картоплі: наріжте брусками картоплю і замочіть на 20-30 хвилин у холодній воді. Добре розігрійте сковороду, налийте олію і в гарячу олію висипте картоплю, смажте не перемішуючи, потім акуратно перемішайте і накрийте кришкою!
Інгредієнти:
1. Почищену та помиту картоплю поріжте скибочками. Посоліть і добре перемішайте.
2. Розігрійте сковороду, налийте олію, добре розігрійте і викладіть картоплю (на дні може бути волога, яку пустить картопля, так щоб її не вилити в олію), накрийте кришкою і так готуйте 15 хвилин, але не перемішуйте.
3. Далі приберіть кришку, зробіть максимальний вогонь. Коли картопля знизу добре зарум'яниться, акуратно переверніть, після цього перевертати потрібно ще 2 рази, стежачи, щоб низ рум'янився, але не горів.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...