Картопля - продукт, який їдять усі, готують із нього різні страви, починаючи з пюре, закінчуючи запіканками, пирогами. Ще картоплю часто смажать, тушкують і запікають із овочами, передають Патріоти України.
Варто відзначити, що дуже часто при смаженні картопля прилипає до сковороди, пригоряє і виходить сирою всередині. Але цього можна уникнути знаючи декілька секретів приготування.
КулінаркаВікторія (cook_with_me_at_home) поділилася в Instagram рецептом смаженої картоплі з хрусткою скоринкою, яка не прилипатиме до дна сковороди.
Секрети приготування картоплі: наріжте брусками картоплю і замочіть на 20-30 хвилин у холодній воді. Добре розігрійте сковороду, налийте олію і в гарячу олію висипте картоплю, смажте не перемішуючи, потім акуратно перемішайте і накрийте кришкою!
Інгредієнти:
1. Почищену та помиту картоплю поріжте скибочками. Посоліть і добре перемішайте.
2. Розігрійте сковороду, налийте олію, добре розігрійте і викладіть картоплю (на дні може бути волога, яку пустить картопля, так щоб її не вилити в олію), накрийте кришкою і так готуйте 15 хвилин, але не перемішуйте.
3. Далі приберіть кришку, зробіть максимальний вогонь. Коли картопля знизу добре зарум'яниться, акуратно переверніть, після цього перевертати потрібно ще 2 рази, стежачи, щоб низ рум'янився, але не горів.
Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...
Котлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні...