
Ви придбали заморожені чебуреки. Тепер завдання їх правильно посмажити, щоб вони тримали форму, були з готовим фаршем та врешті-решт добре смакували. А ще добре було б, щоб не забризкати всю плиту.
Якщо чебуреки сильно заморожені, дайте їм трохи розморозитися. Якщо ви придбали з запасом, тоді не розморожуйте всі відразу. Потрібна тільки та частина, яку точно будете смажити. Повторно заморожувати напівфабрикати не треба.
Смажити потрібно в достатній кількості олії. Занурте чебурек так, щоб він наполовину був в ній. Вогонь зробіть трохи більше середнього. З кожної сторони потрібно обсмажувати по 3-4 хвилини.
Накрийте сковороду спеціальною кришкою-сіткою. Так ваша плита залишиться чистішою. Звичайною кришкою чебуреки не накривають.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...