Ви придбали заморожені чебуреки. Тепер завдання їх правильно посмажити, щоб вони тримали форму, були з готовим фаршем та врешті-решт добре смакували. А ще добре було б, щоб не забризкати всю плиту.
Якщо чебуреки сильно заморожені, дайте їм трохи розморозитися. Якщо ви придбали з запасом, тоді не розморожуйте всі відразу. Потрібна тільки та частина, яку точно будете смажити. Повторно заморожувати напівфабрикати не треба.
Смажити потрібно в достатній кількості олії. Занурте чебурек так, щоб він наполовину був в ній. Вогонь зробіть трохи більше середнього. З кожної сторони потрібно обсмажувати по 3-4 хвилини.
Накрийте сковороду спеціальною кришкою-сіткою. Так ваша плита залишиться чистішою. Звичайною кришкою чебуреки не накривають.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...