Як правильно смажити заморожені чебуреки

Ви придбали заморожені чебуреки. Тепер завдання їх правильно посмажити, щоб вони тримали форму, були з готовим фаршем та врешті-решт добре смакували. А ще добре було б, щоб не забризкати всю плиту.

Подробиці

Якщо чебуреки сильно заморожені, дайте їм трохи розморозитися. Якщо ви придбали з запасом, тоді не розморожуйте всі відразу. Потрібна тільки та частина, яку точно будете смажити. Повторно заморожувати напівфабрикати не треба.

Смажити потрібно в достатній кількості олії. Занурте чебурек так, щоб він наполовину був в ній. Вогонь зробіть трохи більше середнього. З кожної сторони потрібно обсмажувати по 3-4 хвилини.

Накрийте сковороду спеціальною кришкою-сіткою. Так ваша плита залишиться чистішою. Звичайною кришкою чебуреки не накривають.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...