
Деякі помилково вважають, що відварена картопля є однією з найпростіших страв у плані приготування, передають Патріоти України.
Однак чи у всіх господарок виходить приготувати смачний та ароматний гарнір, який не втрачає своєї форми?
Секрет збереження структури картоплі багато в чому залежить від солі.
Якщо не додати цей компонент своєчасно, то коренеплід може розваритися, що ускладнить його подачу до столу.
Як правильно додавати сіль?
Насамперед варто пам’ятати, що картоплю попередньо варто промити під проточною водою. Якщо ви хочете спростити собі завдання, оберіть картоплини приблизно одного розміру.
Після того, як вода закипить, важливо почекати близько 7 хвилин.
Потім можна сміливо вводити сіль. Не забудьте зменшити вогонь після цього.
Існує й інша думка.
Деякі кулінари вважають, що картоплю можна не солити безпосередньо під час варіння. Додати сіль рекомендується або наприкінці, або вже після того, як ви злили воду з картоплі.
При такому підході сіль не завдасть шкоди організму.
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...
Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...