
Деякі помилково вважають, що відварена картопля є однією з найпростіших страв у плані приготування, передають Патріоти України.
Однак чи у всіх господарок виходить приготувати смачний та ароматний гарнір, який не втрачає своєї форми?
Секрет збереження структури картоплі багато в чому залежить від солі.
Якщо не додати цей компонент своєчасно, то коренеплід може розваритися, що ускладнить його подачу до столу.
Як правильно додавати сіль?
Насамперед варто пам’ятати, що картоплю попередньо варто промити під проточною водою. Якщо ви хочете спростити собі завдання, оберіть картоплини приблизно одного розміру.
Після того, як вода закипить, важливо почекати близько 7 хвилин.
Потім можна сміливо вводити сіль. Не забудьте зменшити вогонь після цього.
Існує й інша думка.
Деякі кулінари вважають, що картоплю можна не солити безпосередньо під час варіння. Додати сіль рекомендується або наприкінці, або вже після того, як ви злили воду з картоплі.
При такому підході сіль не завдасть шкоди організму.
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...