Як правильно відварити сосиски, щоб вони не переварились і не лопнули

Відварені сосиски – найшвидша м’ясна страва, яка приходить на допомогу тоді, коли зовсім немає часу на приготування, передають Патріоти України.

До того ж, вони чудово поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопляне пюре, макарони, каша або свіжі овочі. Однак навіть у такому, начебто, нехитрому процесі є свої тонкощі. Щоб наприкінці приготування не дістати з каструльки переварені закорючки, що лопнули, скористайтеся наступними порадами.

1. Якщо сосиски упаковані в поліетиленову оболонку, її потрібно зняти.

2. Продукт у натуральній оболонці слід у кількох місцях проколоти вилкою.

3. Класти сосиски необхідно в каструльку, наповнену холодною водою і на маленькому вогні.

4. Після закипання води сосиски мають провести у каструлі трохи більше 2-5 хвилин. Конкретний час залежить від їхнього розміру.

5. Сіль при варінні сосисок додавати не потрібно.

Їжа, яку ніколи не можна їсти після падіння - ось де ховається 97% бактерій

вівторок, 29 липень 2025, 17:50

Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...

Готуємо шашлик у духовці: Інгредієнти, які зроблять м’ясо ніжним і соковитим

вівторок, 29 липень 2025, 12:35

Приготувати смачний і соковитий курячий шашлик вдома просто - достатньо духовки та кількох сезонних овочів. Щоб м’ясо не вийшло сухим, важливо правильно вибрати маринад та спеції. Цей рецепт від фудблогерки Mariiam Foodblog допоможе зробити вечерю легк...