Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України.

Тому важливо вміти вибирати свіже куряче філе.

Іноді є ризик купити філе неналежної якості.

Подробиці

На які важливі деталі варто звернути увагу

Заморожування або охолоджений продукт

Досвідчені господині завжди знають про те, що охолоджене філе купити набагато безпечніше. При заморожуванні неможливо оцінити якість.

До того ж деякі недобросовісні продавці розморожують і заморожують м`ясо кілька разів, хоча це заборонено.

Звертайте увагу на колір

Філе гідної якості має бути приємного кольору в рожевих відтінках. Несвіже м’ясо виглядає бляклим. Ще небезпечнішим може бути яскраво-рожеве філе: за наївністю ми думаємо, що продукт неймовірно свіжий, однак у більшості випадків продавець просто попрацював із харчовим барвником.

Запахи

Не варто соромитися нюхати філе. Зіпсований продукт легко обчислити відразу по характерному “аромату” розкладання. Їсти таке м’ясо небезпечно для здоров’я.

Параметри

Багато хто за незнанням намагається вибрати шматки великого розміру, адже з ними набагато простіше працювати. Однак це вельми тривожний сигнал.

Занадто велике філе говорить про те, що курка за життя вживала спеціальні гормони для швидкого зростання.

Відмовтеся від маринованої продукції

Багато хто не може встояти перед спокусою купівлі маринованого м’яса, адже його смак може бути ніжним. Проте варто розуміти, що прянощі – це найпростіший спосіб продажу зіпсованого м’яса.

У спецій яскравий аромат, який приховає неприємний запах несвіжого м’яса.

Смакота! Морква по-корейськи, яку з’їдять за 5 хвилин

понеділок, 6 січень 2025, 19:14

Осінній салат із гостротою, прянощами та сезонним овочем стане чудовим доповненням вечері. Дуже смачний і простий рецепт моркви по-корейськи, що має саме той набір спецій, які ви обожнюєте, передають Патріоти України. Візьміть великі морквини, тверді т...

Все просто! В чому смачно запекти курячі гомілки, щоб вони були м'якими та соковитими

понеділок, 6 січень 2025, 18:49

Для того, щоб курячі гомілки вийшли м'якими та соковитими, запікати їх потрібно в соусі. Для цього ідеально підходять апельсини – вони додадуть приємної кислинки та солодкості. Також чудово доповнять смак часник та розмарин, передають Патріоти України....