Як правильно вибрати заморожену рибу в магазині: ТОП-5 секретів

Вибрати якісну заморожену рибу неймовірно складно, оскільки немає можливості оцінити візуально зовнішній вигляд та відчути запах. Однак це не означає, що варто купувати кота в мішку, сподіваючись на свій успіх. Є 5 секретів, які дозволять вам завжди купувати заморожену рибу відмінної якості, передають Патріоти України.

1. Виробник.

Як правило, вони дотримуються стандартів якості та дорожать своєю репутацією. Якщо у вас є улюблений виробник, товаром якого ви завжди залишалися задоволені, сміливо купуйте тільки його товари.

2. Лід

Незважаючи на те, що переплачувати за лід не хочеться, його наявність має бути в обов’язковому порядку: саме він не дозволяє рибі зникнути. Як правило, кількість льоду у хорошої риби варіюється в межах 30-50% від загальної ваги продукту.

3.Добавки

Вивчіть склад – у ньому не повинні фігурувати жодні сторонні хімічні елементи. Їх наявність говоритиме про те, що риба була не дуже гарної якості, а хімія дозволить їй виглядати добре.

4. Форма

Філе здається правильним вибором, проте є ряд нюансів – по філе ви точно не визначите вид риби та її якість. Купуйте лише цільну рибу.

5. Регіон

Вивчіть повну інформацію: якщо місце вилову та упаковки розташовані близько один до одного, то риба буде гарної якості.

Джерело: ПростоВей

Просто ідеальний! Як швидко приготувати найніжніший торт без випічки

вівторок, 24 червень 2025, 18:12

Для торта:. Для глазурі:. Головні інгредієнти сирного торта без випічки – це сир та печиво. Сир беремо будь-який, але бажано сухий, щоб зайва волога не зіпсувала крем. Найкращий варіант – магазинний сир з пачки, він еластичний, гладкий, без грудочок. Я...

Смакота! Як приготувати ідеальний абрикосовий пиріг

вівторок, 24 червень 2025, 17:07

Набридло просто так їсти абрикоси, а варення чекає зимовий час? Готуйте ароматну абрикосову випічку, поки сезон фруктів триває. Сьогодні пропонуємо абрикосовий пиріг, що виходить із першого разу і відмінно підійде і як смаколик на кожен день, і як свят...