Вибрати якісну заморожену рибу неймовірно складно, оскільки немає можливості оцінити візуально зовнішній вигляд та відчути запах. Однак це не означає, що варто купувати кота в мішку, сподіваючись на свій успіх. Є 5 секретів, які дозволять вам завжди купувати заморожену рибу відмінної якості, передають Патріоти України.
Як правило, вони дотримуються стандартів якості та дорожать своєю репутацією. Якщо у вас є улюблений виробник, товаром якого ви завжди залишалися задоволені, сміливо купуйте тільки його товари.
Незважаючи на те, що переплачувати за лід не хочеться, його наявність має бути в обов’язковому порядку: саме він не дозволяє рибі зникнути. Як правило, кількість льоду у хорошої риби варіюється в межах 30-50% від загальної ваги продукту.
Вивчіть склад – у ньому не повинні фігурувати жодні сторонні хімічні елементи. Їх наявність говоритиме про те, що риба була не дуже гарної якості, а хімія дозволить їй виглядати добре.
Філе здається правильним вибором, проте є ряд нюансів – по філе ви точно не визначите вид риби та її якість. Купуйте лише цільну рибу.
Вивчіть повну інформацію: якщо місце вилову та упаковки розташовані близько один до одного, то риба буде гарної якості.
Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України. Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що п...
Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку ...