Запекти курку можна на раз-два. Така перша думка, коли бачиш її на прилавку в магазині. А потім починаєш готувати, дістаєш з духовки, а вона якась суха на смак. Заливати потім м’ясо в тарілці — не варіант. Є велике бажання, щоб курка відразу готувалась смачною та соковитою. І це цілком можливо, передають Патріоти України.
Коли мова йде про м’ясо, всі відразу поспішають замаринувати його. Можна, звичайно, але це не збереження соковитості. Маринад покращує смак, іноді може зробити м’ясо м’якішим. Проте термічна обробка в будь-якому випадку підсушить його. Можете просто обтерти курку сіллю та перцем — вийде не менш смачно.
Курка в духовій шафі має шанс на збереження соковитості, якщо використати фольгу. Обгорніть трохи курку, зробіть отвори для пари. Покладіть її грудкою донизу. Наука каже, що так краще.
За кілька хвилин до готовності, коли вже майже будете готові дістати курку з духовки, використайте соус. Його треба зробити з меду, соєвого соусу, оливкової олії та часнику. Полийте ним курку та дайте ще 5 хвилин. Це буде відмінний результат. Спробуйте приготувати курку з урахуванням цих рекомендацій. Вона буде соковита та ароматна. Смачного!
Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...