Брауні люблять абсолютно всі. Це така класична випічка, яка одночасно є ароматна, смачна та шоколадна. Від неї складно відмовитися, проте цього й не треба робити. Один шматочок ще нікому не зашкодив, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні:
Банан потрібно розім’яти виделкою. А масло кімнатної температури ретельно збийте з пудрою. Додайте яйця та знову ретельно збийте. Всипте какао, борошно, розпушувач та змішайте до однорідної консистенції. Тепер в масу можна ввести банан.
Форму для випікання застеліть пергаментом та викладіть туди тісто. Рівномірно розподіліть та відправте в духовку на 25 хвилин.
Приготуйте соус. Для цього треба розтопити шоколад на водяній бані. Покладіть в нього вершкове масло. Ретельно перемішайте. Додайте вершки.
Дістаньте брауні з духовки. Дайте йому постояти 5-10 хвилин та полийте приготованим соусом. Чудовий та смачний брауні готовий. Смачного!
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...