Картопляне пюре - це 100% найпопулярніший гарнір, який підходить абсолютно до будь-якої страви: і м’яса, і риби, і овочів. І ніби нічого складно в його приготуванні немає, проте це не зовсім так, передають Патріоти України.
Існує кілька нюансів, які варто враховувати під час приготування пюре, щоб приготувати ідеальне картопляне пюре. Як зазначає belnovosti, подібними лайфхаками користуються багато професійних кухарів. Користуйтеся і насолоджуйтесь смачним картопляним пюре і ви.
Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...
Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...