Вареники чи пельмені можна зіпсувати, якщо забути про начинку або замісити невдале тісто. Як приготувати універсальне для солодких та солоних начинок тісто, ми готові поділитися, бо не просто “десь прочитали”, а спробували, передають Патріоти України.
Гастрономічний тест тісто склало успішно, тож записуйте.
Підготуйте інгредієнти:
Борошно просійте гіркою в миску, зробіть заглиблення. Молоко та воду доведіть до кипіння, додайте сіль, олію і влийте в борошно. Після додайте збите яйце і замісіть тісто. Загорніть в плівку й залиште на пів години за кімнатної температури. Тісто м’яке, еластичне, не потрібно додаткове борошно при ліпленні.
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...