Як приготувати ідеальне заварне тісто для пельменів


Вареники чи пельмені можна зіпсувати, якщо забути про начинку або замісити невдале тісто. Як приготувати універсальне для солодких та солоних начинок тісто, ми готові поділитися, бо не просто “десь прочитали”, а спробували, передають Патріоти України.

Подробиці

Гастрономічний тест тісто склало успішно, тож записуйте.

Підготуйте інгредієнти:

  • Борошно – 400-450 г
  • Вода – 100 мл
  • Молоко – 100 мл
  • Яйце -1 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Олія – 1 ст.л.

Борошно просійте гіркою в миску, зробіть заглиблення. Молоко та воду доведіть до кипіння, додайте сіль, олію і влийте в борошно. Після додайте збите яйце і замісіть тісто. Загорніть в плівку й залиште на пів години за кімнатної температури. Тісто м’яке, еластичне, не потрібно додаткове борошно при ліпленні.

Можна серйозно нашкодити здоров’ю! Ніколи не поєднуйте це з кавою

понеділок, 24 лютий 2025, 17:30

Кава є одним з найбільш улюблених напоїв у всьому світі. Для багатьох людей чашка гарячої кави є невід'ємною частиною ранкового ритуалу. Однак варто пам’ятати, що деякі продукти можуть негативно реагувати на каву, що може призвести до потенційно шкідли...

Смакота! Як приготувати ледачі чебуреки без смаження в олії

понеділок, 24 лютий 2025, 17:08

Приготувати такі чебуреки можна, звичайно, з лаваша. Простий та доступний рецепт, а ще смачний результат. Якщо хочете чебурек, але не маєте бажання смажити, тоді використовуйте запропонований спосіб приготування, передають Патріоти України. Вам потрібн...