
Макарони часто зневажливо називають “студентською” стравою або улюбленим гарніром холостяків, вважаючи, що продукт має посередні смакові якості, передають Патріоти України.
Проте за правильної техніки можна приготувати страву не гірше, ніж у ресторані.
Не обов’язково для цього робити домашню пасту: досить просто придбати звичайні макарони та скористатися трьома хитрощами.
Не шкодуйте води
Часто смак макаронів нам здається “ніяким” тільки тому, що ми неправильно визначаємо об’єм рідини. Вироби в результаті склеюються та утворюють неприємну масу. Натомість на порцію страви з 200 грамів макаронів потрібно не менше двох літрів води. Лише так гарнір вийде якісним.
Додайте сіль
Цікавий факт полягає в тому, що італійські кухарі, наприклад, взагалі не шкодують солі. Вони вважають, що для ідеального результату рідина при варінні макаронів за смаком має нагадувати морську воду.
Тому не бійтеся пересолити: тісто все одно не вбере надлишок солі.
Обсмажуйте макарони
Саме тому кулінари рекомендують не варити вироби занадто довго: за пару хвилин до готовності плиту слід вимкнути.
Найкраще доводити макарони до повної готовності на сковороді. За такого підходу гарнір вийде максимально смачним.
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...
Матча - яскравий зелений порошок із Японії — вже давно не просто тренд у кафе та соцмережах. Але чи варто його пити заради здоров’я, чи це просто модна примха? Дієтологи дають конкретні відповіді, передають Патріоти України. Матча виготовляється з дріб...