Макарони часто зневажливо називають “студентською” стравою або улюбленим гарніром холостяків, вважаючи, що продукт має посередні смакові якості, передають Патріоти України.
Проте за правильної техніки можна приготувати страву не гірше, ніж у ресторані.
Не обов’язково для цього робити домашню пасту: досить просто придбати звичайні макарони та скористатися трьома хитрощами.
Не шкодуйте води
Часто смак макаронів нам здається “ніяким” тільки тому, що ми неправильно визначаємо об’єм рідини. Вироби в результаті склеюються та утворюють неприємну масу. Натомість на порцію страви з 200 грамів макаронів потрібно не менше двох літрів води. Лише так гарнір вийде якісним.
Додайте сіль
Цікавий факт полягає в тому, що італійські кухарі, наприклад, взагалі не шкодують солі. Вони вважають, що для ідеального результату рідина при варінні макаронів за смаком має нагадувати морську воду.
Тому не бійтеся пересолити: тісто все одно не вбере надлишок солі.
Обсмажуйте макарони
Саме тому кулінари рекомендують не варити вироби занадто довго: за пару хвилин до готовності плиту слід вимкнути.
Найкраще доводити макарони до повної готовності на сковороді. За такого підходу гарнір вийде максимально смачним.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...