Макарони часто зневажливо називають “студентською” стравою або улюбленим гарніром холостяків, вважаючи, що продукт має посередні смакові якості, передають Патріоти України.
Проте за правильної техніки можна приготувати страву не гірше, ніж у ресторані.
Не обов’язково для цього робити домашню пасту: досить просто придбати звичайні макарони та скористатися трьома хитрощами.
Не шкодуйте води
Часто смак макаронів нам здається “ніяким” тільки тому, що ми неправильно визначаємо об’єм рідини. Вироби в результаті склеюються та утворюють неприємну масу. Натомість на порцію страви з 200 грамів макаронів потрібно не менше двох літрів води. Лише так гарнір вийде якісним.
Додайте сіль
Цікавий факт полягає в тому, що італійські кухарі, наприклад, взагалі не шкодують солі. Вони вважають, що для ідеального результату рідина при варінні макаронів за смаком має нагадувати морську воду.
Тому не бійтеся пересолити: тісто все одно не вбере надлишок солі.
Обсмажуйте макарони
Саме тому кулінари рекомендують не варити вироби занадто довго: за пару хвилин до готовності плиту слід вимкнути.
Найкраще доводити макарони до повної готовності на сковороді. За такого підходу гарнір вийде максимально смачним.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...