Страви на основі картоплі завжди виходять неймовірно апетитними та смачними, тому багато хто заплющує очі на їхню потенційну шкідливість, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете порадувати домашніх, варто запекти шматочки картоплі на сільський манер.
Домашня картопля, приготовлена таким чином, буде кориснішою за аналогічну страву із закладу швидкого харчування.
Як приготувати апетитну страву
Спочатку потрібно почистити картоплю, подрібнити її на порційні шматочки. Потім у каструлю наливаємо воду. На кожен літр рідини вводиться дві маленькі ложки солі. Якщо коренеплід молодий, його можна добре помити і залишити шкірку. Дочекайтеся кипіння.
Після цього картоплю потрібно позбавити надлишку вологи за допомогою дуршлагу. Викладаємо наші шматочки в окрему миску з кришкою. Вливаємо кілька ложок смачної рослинної олії. Після цього змішуємо прянощі. Відмінним вибором стануть різні види перцю, хмелі-сунелі, карі, куркума, паприка та інші. Прянощі вводимо у великій кількості та рівномірно їх розподіляємо.
На лист викладаємо папір для випічки і розподіляємо шар картоплі. Виставляємо температуру 180 градусів. За чверть години перемішуємо страву. Після готуємо картоплю по-селянськи ще 20 хвилин.
Варіант дієтичної вечері — це відварена риба. Легка страва, яку можна приготувати в будь-який день. Навіть, якщо ви дуже сильно втомлені після роботи. Просто відварена риба смачна, але ще кращою вона стане із яєчно-масляним соусом. Це вийде справжня ре...
Цвітна капуста є корисним овочем, який має бути на столі у дорослих і дітей. Вона покращує роботу серцево-судинної системи, лікує розлади шлунку та є потужним джерелом рослинного білка, клітковини та жирних кислот Омега-3. Пропонуємо вам смачну та елег...