Пінна шапка, якою покривається бульйон у каструлі, виглядає не дуже апетитно, передають Патріоти України.
Багато господинь запитують, як зменшити кількість піни, що утворюється при варінні бульйону, чи варто її видаляти, чи шкодить вона страві.
Поява піни в бульйоні вважається нормою, якщо м’ясо було свіже і зберігалося як слід.
Чому з’являється піна?
М’ясо було покладено у холодну воду, після нагрівання білок згорнувся – ось і пінка, але при цьому бульйон вийде насиченим.
Якщо покласти м’ясо в окроп, то майже все, що в ньому є, в ньому і залишиться.
Головний лайфхак
Щоб не прибирати піну, у воду разом із м’ясом потрібно покласти очищену цибулину.
Крім цього правила, не забувайте про інші хитрощі для ідеального бульйону:
Серцево-судинні захворювання залишаються головною причиною смертності. Атеросклероз і гіпертонія можуть призвести до інфарктів і інсультів, тому профілактика життєво важлива, передають Патріоти України. Правильне харчування, фізична активність і включе...
З настанням сезону застуди та грипу багато хто починає активно вживати вітамін С, мед або напої з лимоном та імбиром, сподіваючись підсилити імунну систему. Але експерти попереджають: справжній захист організму залежить не від одного продукту чи добавк...