Пінна шапка, якою покривається бульйон у каструлі, виглядає не дуже апетитно, передають Патріоти України.
Багато господинь запитують, як зменшити кількість піни, що утворюється при варінні бульйону, чи варто її видаляти, чи шкодить вона страві.
Поява піни в бульйоні вважається нормою, якщо м’ясо було свіже і зберігалося як слід.
Чому з’являється піна?
М’ясо було покладено у холодну воду, після нагрівання білок згорнувся – ось і пінка, але при цьому бульйон вийде насиченим.
Якщо покласти м’ясо в окроп, то майже все, що в ньому є, в ньому і залишиться.
Головний лайфхак
Щоб не прибирати піну, у воду разом із м’ясом потрібно покласти очищену цибулину.
Крім цього правила, не забувайте про інші хитрощі для ідеального бульйону:
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...