Смачний, наваристий борщ - одна із основ традиційної української кухні. Крім "офіційного" його рецепта, кожна господиня має ще й свій - "фірмовий". Наприклад, деякі домогосподарки додають у борщ старе сало, а хтось ягоди чи розсіл, передають Патріоти України.
Однак сьогодні ми хочемо розповісти, як досягти ідеально червоного, насиченого кольору страви. Як повідомляє belnovosti, для цього важливо дотримуватися всього трьох "правил".
Щоб приготувати смачний борщ, варто відповідально поставитися до приготування бульйону, бажано з м’яса на кісточці. Варити таку основу потрібно довше, проте смак буде приголомшливим.
Секрет приготування ідеального супу — це використання такої ж кількості буряків, як і кількості картоплі, яку ви додаєте.
Щоб додати борщу пікантну кислинку, можна додати оцет чи лимонний сік. Однак, крім цього, можна використовувати також сік, що залишився від квашеної капусти.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...