Як приготувати ідеальний червоний борщ - три "правила", про які не варто забувати

Смачний, наваристий борщ - одна із основ традиційної української кухні. Крім "офіційного" його рецепта, кожна господиня має ще й свій - "фірмовий". Наприклад, деякі домогосподарки додають у борщ старе сало, а хтось ягоди чи розсіл, передають Патріоти України.

Однак сьогодні ми хочемо розповісти, як досягти ідеально червоного, насиченого кольору страви. Як повідомляє belnovosti, для цього важливо дотримуватися всього трьох "правил".

Секрети приготування ідеально червоного борщу

  • Відповідально ставтеся до приготування бульйону

Щоб приготувати смачний борщ, варто відповідально поставитися до приготування бульйону, бажано з м’яса на кісточці. Варити таку основу потрібно довше, проте смак буде приголомшливим.

  • Кількість буряків

Секрет приготування ідеального супу — це використання такої ж кількості буряків, як і кількості картоплі, яку ви додаєте.

  • Ідеальна кислинка

Щоб додати борщу пікантну кислинку, можна додати оцет чи лимонний сік. Однак, крім цього, можна використовувати також сік, що залишився від квашеної капусти.

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...