
Смачний, наваристий борщ - одна із основ традиційної української кухні. Крім "офіційного" його рецепта, кожна господиня має ще й свій - "фірмовий". Наприклад, деякі домогосподарки додають у борщ старе сало, а хтось ягоди чи розсіл, передають Патріоти України.
Однак сьогодні ми хочемо розповісти, як досягти ідеально червоного, насиченого кольору страви. Як повідомляє belnovosti, для цього важливо дотримуватися всього трьох "правил".
Щоб приготувати смачний борщ, варто відповідально поставитися до приготування бульйону, бажано з м’яса на кісточці. Варити таку основу потрібно довше, проте смак буде приголомшливим.
Секрет приготування ідеального супу — це використання такої ж кількості буряків, як і кількості картоплі, яку ви додаєте.
Щоб додати борщу пікантну кислинку, можна додати оцет чи лимонний сік. Однак, крім цього, можна використовувати також сік, що залишився від квашеної капусти.
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...