Картопляне пюре - один із найпоширеніших гарнірів у нашій країні. Воно ідеально поєднується з м'ясом, рибою та овочами. Проте коренеплоди готуються досить довго. Пришвидшити приготування страви із картоплі на кілька хвилин допоможе один простий інгредієнт, який є на будь-якій кухні, передають Патріоти України.
Кулінари звернули увагу на вершкове масло, яке потрібно додати до каструлі не після, а ще під час варіння картоплі. Пюре приготується швидше завдяки одній столовій ложці цього продукту.
Насамперед слід добре промити, очистити і відправити картоплю в каструлю. Відразу після цього треба залити її водою. Однак господарки роблять помилку, використовуючи холодну воду з-під крану. Такий варіант оптимальний для варіння супу. А якщо потрібно зробити смачнішою картоплю для пюре, необхідно залити її окропом.
Коли вода разом із овочами знову закипить - саме час ввести вершкове масло і трохи солі. Тоді на поверхні утворюється жирна плівка, яка допоможе швидше приготувати страву. Не забудьте покласти в каструлю лавровий листок та невелику цибулину. Так картопля стане ароматнішою і смачнішою. Нагадаємо, що картопляне пюре потрібно заправляти гарячим молоком – тоді воно буде ніжним, повітряним й дуже смачним. Якщо використовувати холодне – можна отримати сіру та неапетитну масу.
Відмова від кави може дати кілька відчутних ефектів, і вони залежать від того, наскільки регулярно ви її вживали раніше, передають Патріоти України.
Смажена курка - класика домашньої кухні, але часто вона виходить сухою або без смаку. Експерти розповіли, як зробити курку соковитою, ароматною і з хрусткою скоринкою, передають Патріоти України. Перед смаженням замаринуйте курку. Для цього можна викор...