Як приготувати картопляне пюре швидше? У каструлю слід додати один інгредієнт

Картопляне пюре - один із найпоширеніших гарнірів у нашій країні. Воно ідеально поєднується з м'ясом, рибою та овочами. Проте коренеплоди готуються досить довго. Пришвидшити приготування страви із картоплі на кілька хвилин допоможе один простий інгредієнт, який є на будь-якій кухні, передають Патріоти України.

Кулінари звернули увагу на вершкове масло, яке потрібно додати до каструлі не після, а ще під час варіння картоплі. Пюре приготується швидше завдяки одній столовій ложці цього продукту.

Насамперед слід добре промити, очистити і відправити картоплю в каструлю. Відразу після цього треба залити її водою. Однак господарки роблять помилку, використовуючи холодну воду з-під крану. Такий варіант оптимальний для варіння супу. А якщо потрібно зробити смачнішою картоплю для пюре, необхідно залити її окропом.

Коли вода разом із овочами знову закипить - саме час ввести вершкове масло і трохи солі. Тоді на поверхні утворюється жирна плівка, яка допоможе швидше приготувати страву. Не забудьте покласти в каструлю лавровий листок та невелику цибулину. Так картопля стане ароматнішою і смачнішою. Нагадаємо, що картопляне пюре потрібно заправляти гарячим молоком – тоді воно буде ніжним, повітряним й дуже смачним. Якщо використовувати холодне – можна отримати сіру та неапетитну масу.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...