Картопляне пюре - один із найпоширеніших гарнірів у нашій країні. Воно ідеально поєднується з м'ясом, рибою та овочами. Проте коренеплоди готуються досить довго. Пришвидшити приготування страви із картоплі на кілька хвилин допоможе один простий інгредієнт, який є на будь-якій кухні, передають Патріоти України.
Кулінари звернули увагу на вершкове масло, яке потрібно додати до каструлі не після, а ще під час варіння картоплі. Пюре приготується швидше завдяки одній столовій ложці цього продукту.
Насамперед слід добре промити, очистити і відправити картоплю в каструлю. Відразу після цього треба залити її водою. Однак господарки роблять помилку, використовуючи холодну воду з-під крану. Такий варіант оптимальний для варіння супу. А якщо потрібно зробити смачнішою картоплю для пюре, необхідно залити її окропом.
Коли вода разом із овочами знову закипить - саме час ввести вершкове масло і трохи солі. Тоді на поверхні утворюється жирна плівка, яка допоможе швидше приготувати страву. Не забудьте покласти в каструлю лавровий листок та невелику цибулину. Так картопля стане ароматнішою і смачнішою. Нагадаємо, що картопляне пюре потрібно заправляти гарячим молоком – тоді воно буде ніжним, повітряним й дуже смачним. Якщо використовувати холодне – можна отримати сіру та неапетитну масу.
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...
Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...