Іноді на перекус хочеться бутерброд з шиночкою, сиром та майонезом. Усі ми знаємо калорійність та склад цього соусу з магазину. Тому, приготуємо домашній майонез – смачний та корисний, передають Патріоти України.
У класичній версії приготування ви можете знайти щось на кшталт: «Вливайте олію тонким струмком, не зупиняючись, щоб процес емульгації пройшов успішно». Але, як правило, ми хочемо, щоб все було швидко, якісно та смачно.
Тому, нічого цього ми не робимо.
Інгредієнти для соусу:
Готувати майонез дуже просто
У чашу блендера просто вливаємо всі інгредієнти, перемішуємо до однорідності й на наших очах починається відбуватися магія. Все, соус готовий до вживання.
Якщо ви вже готували майонез, де за рецептом треба було додати яйця, то цей соус буде відрізнятись на смак, але ця відмінність буде зовсім не критичною
Смачного!
Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...