Як приготувати куряче філе, аби воно не було сухим: ТОП-3 секрети для соковитого м'яса

Рецептів з приготування курячого філе - безліч, і кожна господиня точно має кілька своїх улюблених. Але важливо знати деякі хитрощі, щоб грудинка справді вийшла соковитою, зазначають Патріоти України.

Мабуть, кожен погодиться, що куряче філе ніколи не набридне. А усе через таке різноманіття способів приготування. Проте попри простоту більшості рецептів, м'ясо іноді виходить сухим і ніби пересушеним. Як цього уникнути.

Основні моменти приготування курячого філе

#1

Смажити філе слід на слабкому або середньому вогні. Це потрібно для того, що м'ясо могло до кінця приготуватися в середині.

#2

Не перевертайте і не чіпайте курятину, як тільки почали її смажити. Принаймні перші 5 хвилин. Якщо філе важко перевернути, то це свідчить про те, що воно ще не готове. В ідеалі рекомендують перевертати його тільки один раз за весь час приготування.

#3

Не смажте курятину на вершковому маслі – вона може підгоріти. Для апетитного кольору та аромату потрібно додати масло аж в самому кінці.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...