Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рецептом, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні наступні інгредієнти:
Щоб було швидше, використовуйте для збивання тіста міксер. Отже, в молоко введіть по одному всі яйця. Далі черга за олією, сіллю, цукром, содою та борошном. Все ретельно збийте, щоб не було грудочок. Потім потрібно влити в тісто окріп та вимішати.
Щоб млинці гарно випікались, найперший смажте на сковороді, змащеній салом. А решту продовжуйте випікати без олії чи сала. Змащення більше не треба. Процес піде швидко та буде велика стопка млинців.
Вас цікавить, чому це ліниві млинці? Тому що сковороду не треба постійно змащувати. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рецептом.
Для приготування потрібні наступні інгредієнти:
Щоб було швидше, використовуйте для збивання тіста міксер. Отже, в молоко введіть по одному всі яйця. Далі черга за олією, сіллю, цукром, содою та борошном. Все ретельно збийте, щоб не було грудочок. Потім потрібно влити в тісто окріп та вимішати.
Щоб млинці гарно випікались, найперший смажте на сковороді, змащеній салом. А решту продовжуйте випікати без олії чи сала. Змащення більше не треба. Процес піде швидко та буде велика стопка млинців.
Вас цікавить, чому це ліниві млинці? Тому що сковороду не треба постійно змащувати. Смачного!
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...