Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рецептом, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні наступні інгредієнти:
Щоб було швидше, використовуйте для збивання тіста міксер. Отже, в молоко введіть по одному всі яйця. Далі черга за олією, сіллю, цукром, содою та борошном. Все ретельно збийте, щоб не було грудочок. Потім потрібно влити в тісто окріп та вимішати.
Щоб млинці гарно випікались, найперший смажте на сковороді, змащеній салом. А решту продовжуйте випікати без олії чи сала. Змащення більше не треба. Процес піде швидко та буде велика стопка млинців.
Вас цікавить, чому це ліниві млинці? Тому що сковороду не треба постійно змащувати. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рецептом.
Для приготування потрібні наступні інгредієнти:
Щоб було швидше, використовуйте для збивання тіста міксер. Отже, в молоко введіть по одному всі яйця. Далі черга за олією, сіллю, цукром, содою та борошном. Все ретельно збийте, щоб не було грудочок. Потім потрібно влити в тісто окріп та вимішати.
Щоб млинці гарно випікались, найперший смажте на сковороді, змащеній салом. А решту продовжуйте випікати без олії чи сала. Змащення більше не треба. Процес піде швидко та буде велика стопка млинців.
Вас цікавить, чому це ліниві млинці? Тому що сковороду не треба постійно змащувати. Смачного!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...