Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні інгредієнти:

  • борошно — 500 г;
  • молоко — 1,3 л;
  • курячі яйця — 12 шт.;
  • соняшникова олія — 150 мл;
  • окріп — 200 мл;
  • свине сало — 30 г;
  • цукор — 30 г;
  • сода — 3 г;
  • сіль — 3 г.

Як приготувати

Щоб було швидше, використовуйте для збивання тіста міксер. Отже, в молоко введіть по одному всі яйця. Далі черга за олією, сіллю, цукром, содою та борошном. Все ретельно збийте, щоб не було грудочок. Потім потрібно влити в тісто окріп та вимішати.

Щоб млинці гарно випікались, найперший смажте на сковороді, змащеній салом. А решту продовжуйте випікати без олії чи сала. Змащення більше не треба. Процес піде швидко та буде велика стопка млинців.

Вас цікавить, чому це ліниві млинці? Тому що сковороду не треба постійно змащувати. Смачного!

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рецептом.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні інгредієнти:

  • борошно — 500 г;
  • молоко — 1,3 л;
  • курячі яйця — 12 шт.;
  • соняшникова олія — 150 мл;
  • окріп — 200 мл;
  • свине сало — 30 г;
  • цукор — 30 г;
  • сода — 3 г;
  • сіль — 3 г.

Як приготувати

Щоб було швидше, використовуйте для збивання тіста міксер. Отже, в молоко введіть по одному всі яйця. Далі черга за олією, сіллю, цукром, содою та борошном. Все ретельно збийте, щоб не було грудочок. Потім потрібно влити в тісто окріп та вимішати.

Щоб млинці гарно випікались, найперший смажте на сковороді, змащеній салом. А решту продовжуйте випікати без олії чи сала. Змащення більше не треба. Процес піде швидко та буде велика стопка млинців.

Вас цікавить, чому це ліниві млинці? Тому що сковороду не треба постійно змащувати. Смачного!

Можна отруїтися! Ознаки небезпечної для здоров'я черешні

неділя, 8 червень 2025, 9:30

Ознаки небезпечної для здоров'я черешні, яку краще не вживати, можуть бути як зовнішні, так і приховані. Ось на що звернути увагу, передають Патріоти України.

Ідеальна пропорція: Скільки рису та м’яса має бути в голубцях

неділя, 8 червень 2025, 9:14

Не кожний кулінар погодиться з тим, що голубці-напівфабрикати з кулінарії можуть стати повноцінною заміною домашньої кухні. Проте возитися з цією стравою у сучасних господарок не так вже й багато часу, до того ж, крім як з капустою, можна не вгадати з ...