Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні інгредієнти:

  • борошно — 500 г;
  • молоко — 1,3 л;
  • курячі яйця — 12 шт.;
  • соняшникова олія — 150 мл;
  • окріп — 200 мл;
  • свине сало — 30 г;
  • цукор — 30 г;
  • сода — 3 г;
  • сіль — 3 г.

Як приготувати

Щоб було швидше, використовуйте для збивання тіста міксер. Отже, в молоко введіть по одному всі яйця. Далі черга за олією, сіллю, цукром, содою та борошном. Все ретельно збийте, щоб не було грудочок. Потім потрібно влити в тісто окріп та вимішати.

Щоб млинці гарно випікались, найперший смажте на сковороді, змащеній салом. А решту продовжуйте випікати без олії чи сала. Змащення більше не треба. Процес піде швидко та буде велика стопка млинців.

Вас цікавить, чому це ліниві млинці? Тому що сковороду не треба постійно змащувати. Смачного!

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рецептом.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні інгредієнти:

  • борошно — 500 г;
  • молоко — 1,3 л;
  • курячі яйця — 12 шт.;
  • соняшникова олія — 150 мл;
  • окріп — 200 мл;
  • свине сало — 30 г;
  • цукор — 30 г;
  • сода — 3 г;
  • сіль — 3 г.

Як приготувати

Щоб було швидше, використовуйте для збивання тіста міксер. Отже, в молоко введіть по одному всі яйця. Далі черга за олією, сіллю, цукром, содою та борошном. Все ретельно збийте, щоб не було грудочок. Потім потрібно влити в тісто окріп та вимішати.

Щоб млинці гарно випікались, найперший смажте на сковороді, змащеній салом. А решту продовжуйте випікати без олії чи сала. Змащення більше не треба. Процес піде швидко та буде велика стопка млинців.

Вас цікавить, чому це ліниві млинці? Тому що сковороду не треба постійно змащувати. Смачного!

Розставлено крапки над "і": Чи можна пити каву на голодний шлунок

п’ятниця, 3 жовтень 2025, 23:10

Лікарі попереджають: ранкова кава на порожній шлунок може нашкодити здоров’ю. Вживання напою натще здатне спричинити проблеми з травленням, серцево-судинною та нервовою системами. Про це пише Storinka, передають Патріоти України. Чим небезпечна кава бе...

Ефект приємно вразить! Ось яка спеція перетворює ранкову каву на "супербатарейку"

п’ятниця, 3 жовтень 2025, 17:44

Звичайна дрібка спеції може перетворити вашу чашку кави на справжнє джерело корисних речовин, які позитивно впливають на метаболізм і кишківник. Дві прості добавки для підвищення користі ранкового напою знайдуться майже на кожній кухні. Про це пише Dai...