Макаронні вироби – улюблена страва більшості людей. Якщо хочеться чогось ситного та простого, багато хто не довго думає – зупиняє свій вибір на макаронах, передають Патріоти України.
Немаловажний нюанс – макаронні вироби мають бути високої якості.
За годину до початку приготування страви із холодильника потрібно взяти вершкове масло. Каструля знадобиться велика, можна брати на 5 літрів об’ємом та наповнити її холодною водою на третину. Закип’ятимо воду і додамо до неї сіль.
У окроп виливайте вказану кількість рослинної олії, що не дозволить виробам злипнутися.
Важливо не забути так зване золоте правило: спагетті, ріжки та інші макаронні вироби варять не більше 8-12 хвилин. Вони мають залишатися трохи пружними.
Поки варяться макарони можна натерти сир на тертці.
З готових макаронів зливаємо воду, промивати їх не потрібно.
На пательні розігріваємо сир і додаємо кілька шматочків вершкового масла, потім викладаємо макарони і частину масла і перемішуємо.
Щедро посипаємо макарони сирною стружкою та додаємо улюблені спеції.
Іспанські вчені провели дослідження зміни корисних сполук у рибі під час смаження і встановили, яка олія найкраще підходить для приготування продукту, передають Патріоти України. Науковці довели, що вид олії безпосередньо впливає на зміни, які відбуваю...
Пропонуємо простий рецепт приготування повітряних м’ясних оладок, для чого не доведеться довго возитися біля плити, а досить просто змішати фарш із кефіром, передають Патріоти України. Підійде будь-який фарш, як курячий, так і свинячо-яловичий, але гос...