Млинці бувають різними, і смачнішої страви на сніданок багато хто для себе не уявляє. Можна приготувати товсті, тонкі або млинці з начинкою, зазначають Патріоти України.
Більшість готують млинці на молоці, але якщо приготувати їх на кефірі, тоді млинці вийдуть пишнішими та смачнішими. Досвідчені кулінари поділилися рецептом приготування ідеальних кефірних млинців.
Інгредієнти:
Кефір виливаємо в миску чи глибоку тарілку. Додаємо яйце і перемішуємо. Висипаємо соду, сіль та цукор і всі інгредієнти збиваємо міксером.
Додаємо в тісто воду та олію, знову все перемішуємо. Наприкінці всипаємо борошно. Перед початком готування борошно необхідно просіяти, так воно насититися киснем і млинці будуть більш пишні. Щоб у тісті не було грудок, можна використати міксер.
Розігріваємо сковороду, змащуємо її вершковим маслом, і починаємо смажити млинці. Після утворення золотистих країв перевертаємо кожен млинець і смажимо третину хвилини. Перевертати млинці найкраще силіконовою лопаткою.
Перекладаємо млинці на широку тарілку, і змащуємо кожен млинець зверху вершковим маслом. Подаємо млинці зі сметаною, медом, варенням, нарізаними фруктами, та будь-якими іншими начинками.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...