Найпопулярнішим та найсмачнішим фастфудом є курячі нагетси. Таку страву можна повторити вдома на кухні. До того ж для цього достатньо мати прості інгредієнти та пательню. Рецептом курячих нагетсів поділилися у кулінарному блозі "tyap_lyap_i_vkusno" в Instagram, передають Патріоти України.
Зазначається, що нагетси на сковороді виходять м`якими всередині та мають дуже хрумку скоринку. Для приготування потрібні такі інгредієнти:
Спосіб приготування:
Спочатку потрібно яйця перемішати з сіллю, перцем та спеціями до однорідності. Далі потрібно борошно посолити та поперчити. Після цього візьміть сир та натріть на дрібній тертці.
Куряче філе поріжте ломтиками. Після цього панірування нагетсів відчується у такій послідовності: борошно, яйця, сир. Нагетси обсмажте з обох боків до золотистості та викладіть на паперовий рушник для того, щоб стекла зайва олія. Страву потрібно подавати з соусами.
Деякі продукти значно підвищують ризик гіпертонії (високого тиску), особливо при регулярному або надмірному вживанні. Ось основні групи продуктів, які варто обмежити або уникати, якщо ти хочеш знизити ризик гіпертонії, передають Патріоти України.
Виявляється, що один інгредієнт відповідає за такі якості пельменного тіста, як м’якість і еластичність. Нерідко процес приготування домашніх пельменів зазнає краху саме через те, що з тістом у господині не склалося, а якщо точніше, то не склеїлося, а ...