Найпопулярнішим та найсмачнішим фастфудом є курячі нагетси. Таку страву можна повторити вдома на кухні. До того ж для цього достатньо мати прості інгредієнти та пательню. Рецептом курячих нагетсів поділилися у кулінарному блозі "tyap_lyap_i_vkusno" в Instagram, передають Патріоти України.
Зазначається, що нагетси на сковороді виходять м`якими всередині та мають дуже хрумку скоринку. Для приготування потрібні такі інгредієнти:
Спосіб приготування:
Спочатку потрібно яйця перемішати з сіллю, перцем та спеціями до однорідності. Далі потрібно борошно посолити та поперчити. Після цього візьміть сир та натріть на дрібній тертці.
Куряче філе поріжте ломтиками. Після цього панірування нагетсів відчується у такій послідовності: борошно, яйця, сир. Нагетси обсмажте з обох боків до золотистості та викладіть на паперовий рушник для того, щоб стекла зайва олія. Страву потрібно подавати з соусами.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...