
Цей рецепт порадує тих, хто любить поєднання м’яса із цибулею. У результаті страва виходить ніжною, м’якою і відмінно підходить до будь-якого гарніру.передають Патріоти України.
Складові:
- м’ясо (яловичина чи свинина) – 1 кг;
- цибуля – 3-4 шт.;
- масло вершкове – 150 г;
- вода – 50 мл;
- часник – 2 зубчики;
- сіль – 2 ч. л. та за смаком;
- перець чорний – до смаку
Як готувати
- М’ясо слід нарізати кубиками та відправити на добре розігріту пательню з товстим дном.
- Далі треба нашаткувати цибулю.
- Шматочки овочів треба покласти поверх м’яса. Зверху розкладаються шматочки вершкового масла.
- Як трішки м’ясо підсмажиться потрібно вилити трохи води.
- Під кришкою всі інгредієнти повинні тушкуватися на повільному вогні близько години. Потім можна додавати спеції, перець, сіль та подрібнений часник.
- При необхідності час приготування можна збільшити, залежить від жорсткості м’яса.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...