Як приготувати найсмачніше м’ясо - рецепт, про який багато хто не знає

Цей рецепт порадує тих, хто любить поєднання м’яса із цибулею. У результаті страва виходить ніжною, м’якою і відмінно підходить до будь-якого гарніру.передають Патріоти України.

Складові:

  • м’ясо (яловичина чи свинина) – 1 кг;
  • цибуля – 3-4 шт.;
  • масло вершкове – 150 г;
  • вода – 50 мл;
  • часник – 2 зубчики;
  • сіль – 2 ч. л. та за смаком;
  • перець чорний – до смаку

Як готувати

  1. М’ясо слід нарізати кубиками та відправити на добре розігріту пательню з товстим дном.
  2. Далі треба нашаткувати цибулю.
  3. Шматочки овочів треба покласти поверх м’яса. Зверху розкладаються шматочки вершкового масла.
  4. Як трішки м’ясо підсмажиться потрібно вилити трохи води.
  5. Під кришкою всі інгредієнти повинні тушкуватися на повільному вогні близько години. Потім можна додавати спеції, перець, сіль та подрібнений часник.
  6. При необхідності час приготування можна збільшити, залежить від жорсткості м’яса.

ТОП-3 рецепти домашніх лимонадів, які освіжать у спеку

вівторок, 24 червень 2025, 6:10

Наводимо прості та смачні рецепти освіжаючих напоїв, які ви можете приготувати в домашніх умовах, передають Патріоти України. ІМБІРНО-ЛАЙМОВИЙ СПРІТЦ. Складові:. Спосіб приготування:. У невеликій каструльці нагрійте цукор із водою до повного розчинення...

Смакота! Печиво з шоколадною крихтою за 6 хвилин

понеділок, 23 червень 2025, 23:30

Молодий шеф-кондитер французького готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort Гаетан Ф’яр ділиться фірмовим секретом, передають Патріоти України. Інгредієнти (на 20 штук):. Все геніальне – просте! Смачного!