Як приготувати несолодкі кекси з часником і сиром

Інколи хочеться щось печеного, але не солодкого, а гостренького. У цьому випадку приготуйте кекси з часником, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти для тіста:
Кисломолочний сир – 250 г
Борошно -250 г
Сметана – 200 г
Сіль – 0,5 ч. л.
Розпушувач для тіста – 0,5 ч. л
Сода – ¼ ч. л
Для начинки:
Вершкове масло – 120 г
Твердий сир – 150 г
Часник – 5-7 зубчиків
Сіль – дрібка
Зелень, спеції – на свій смак

Сир, сметану, сіль покладіть у чашу блендера і перемішайте. Додайте борошно з розпушувачем і содою і замісіть м’яке тісто. Розділіть його на дві частини. Кожну розкачайте завтовшки 5 мм.

Половину начинки (змішайте всі інгредієнти) викладіть на кожен корж, притрусіть тертим сиром і загорніть рулетом. Кожен рулет розріжте на 6 частин. Розкладіть їх у формочки для кексів. Випікайте 20-25 хв в розігрітій до 180 градусів духовці до рум’яної скоринки. У результаті ви отримаєте 12 ароматних кексів, які смакують і теплими, і холодними!

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...