
Корисну печінку можна по-різному готувати, спробуйте зробити це в сирному соусі. Смак буде ніжним, із вершковими нотками, а текстура м’якою та соковитою, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Цибулю треба очистити і дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці.
Печінку акуратно промити, видалити зайві плівки та нарізати на невеликі поздовжні шматочки. До речі, щоб легше було бачити, де прожилки, печінку можна обдати окропом. На смак не вплине, але буде легше розбирати.
Цибулю, моркву та печінку викласти на сковороду і, постійно помішуючи, обсмажити на середньому вогні приблизно 8-10 хвилин.
Додати сіль, спеції, столову ложку борошна і добре перемішати, а потім влити склянку води. Коли вода закипить, викласти шматочки плавленого сиру і, не забуваючи помішувати, дочекатися повного розчинення.
Готову печінку посипати свіжою зеленню та подавати до столу.
Сало - це ситно і смачно. А скільки всього цікавого можна приготувати на його основі. Намазка на хліб — улюблена закуска в багатьох сім'ях. Це швидко та зручно. А головне - ситно. Коли дуже хочеться їсти, зробиш такий бутерброд - і готово, передають Па...
Дослідники з Тулейнського університету опитали понад 40 000 людей і встановили, що час споживання кави має значення для здоров’я серця, передають Патріоти України. Рекомендації дослідників:. Це обсерваційне дослідження, тож воно не доводить причинно-на...