Такі оладки смачні та корисні. Хто сказав, що таку страву треба готувати лише в солодкій інтерпретації. З цвітної капусти виходить відмінна смакота на сніданок чи будь-який інший прийом їжі, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі компоненти:
Цвітну капусту ретельно промийте. Розберіть на суцвіття. Покладіть в блендер разом з яйцями, олією та сіллю. Це тісто для оладок.
Розігрійте сковороду та змастіть її топленим маслом. Обсмажте оладки з двох сторін. Подавайте зі сметаною. Смачного!
Хоча яйця, смажені на вершковому маслі чи олії, - це класика, один шеф-кухар радить додати спецію, яка зробить смак яєчні набагато яскравішим, передають Патріоти України. . Шеф-кухар Ребекка з The Practical Kitchen розповіла, що її секрет – паприка, я...
Серед трьох речей, які не рекомедовано робити одразу після сну, згадується й споживання кави натщесерце. Про це пише gazeta.ua, посилаючись на медичні дослідження, передають Патріоти України. Автори дослідження, опублікованого в американській Медичній ...