
Такі оладки смачні та корисні. Хто сказав, що таку страву треба готувати лише в солодкій інтерпретації. З цвітної капусти виходить відмінна смакота на сніданок чи будь-який інший прийом їжі, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі компоненти:
Цвітну капусту ретельно промийте. Розберіть на суцвіття. Покладіть в блендер разом з яйцями, олією та сіллю. Це тісто для оладок.
Розігрійте сковороду та змастіть її топленим маслом. Обсмажте оладки з двох сторін. Подавайте зі сметаною. Смачного!
Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...