Найситніша та швидка у приготуванні страва на сніданок – омлет, передають Патріоти України.
Й приготувати його супер швидко вам допоможе мікрохвильова піч.
Дуже зручно для цього обрати широку чашку. Змастіть її рослинною олією з допомогою силіконового пензлика.
Візьміть пару яєць, розбийте їх в чашку, додайте столову ложку молока, та сметани.
Добре збийте всі інгредієнти виделкою чи з допомогою вінчика.
Додайте спеції за смаком, посоліть.
Наріжте кілька шматочків бекону, та перцю чи помідора. Додайте в чашку до омлету. Перемішайте.
Випікайте омлет 2 – 3 хвилини, в залежності від потужності вашої мікрохвильовки.
Щоб омлет вдався пухким, через хвилину запікання його слід дістати, перемішати та поставити і допекти.
Готовий омлет притрусіть тертим твердим сиром, та дайте постояти кілька хвилин.
Смачного.
Щоб риба не розвалювалася під час смаження, дотримуйтесь таких порад, передають Патріоти України. Дотримуючись цих порад, ви отримаєте ідеальну рум’яну рибу, яка не розвалюється!
Закривати каструлю кришкою при варінні макаронів не обов’язково, але є кілька нюансів, передають Патріоти України. Якщо ж хочете трохи прискорити процес, можна частково прикрити каструлю, але залишити щілину для виходу пари.