
Найситніша та швидка у приготуванні страва на сніданок – омлет, передають Патріоти України.
Й приготувати його супер швидко вам допоможе мікрохвильова піч.
Дуже зручно для цього обрати широку чашку. Змастіть її рослинною олією з допомогою силіконового пензлика.
Візьміть пару яєць, розбийте їх в чашку, додайте столову ложку молока, та сметани.
Добре збийте всі інгредієнти виделкою чи з допомогою вінчика.
Додайте спеції за смаком, посоліть.
Наріжте кілька шматочків бекону, та перцю чи помідора. Додайте в чашку до омлету. Перемішайте.
Випікайте омлет 2 – 3 хвилини, в залежності від потужності вашої мікрохвильовки.
Щоб омлет вдався пухким, через хвилину запікання його слід дістати, перемішати та поставити і допекти.
Готовий омлет притрусіть тертим твердим сиром, та дайте постояти кілька хвилин.
Смачного.
Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...