Найситніша та швидка у приготуванні страва на сніданок – омлет, передають Патріоти України.
Й приготувати його супер швидко вам допоможе мікрохвильова піч.
Дуже зручно для цього обрати широку чашку. Змастіть її рослинною олією з допомогою силіконового пензлика.
Візьміть пару яєць, розбийте їх в чашку, додайте столову ложку молока, та сметани.
Добре збийте всі інгредієнти виделкою чи з допомогою вінчика.
Додайте спеції за смаком, посоліть.
Наріжте кілька шматочків бекону, та перцю чи помідора. Додайте в чашку до омлету. Перемішайте.
Випікайте омлет 2 – 3 хвилини, в залежності від потужності вашої мікрохвильовки.
Щоб омлет вдався пухким, через хвилину запікання його слід дістати, перемішати та поставити і допекти.
Готовий омлет притрусіть тертим твердим сиром, та дайте постояти кілька хвилин.
Смачного.
Нерідко кулінари зіштовхуються з проблемою при приготуванні риби на сковороді: олія бризкає в різні боки, борошно підгоряє і димить, а скоринка виходить негарна, коричнева та гірчить, передають Патріоти України. Досвідчені господині користуються однією...
Щоб страва з печінки вийшла ідеальною, продукт слід замочити в одному інгредієнті. У такому разі кінцевий результат порадує навіть найвибагливіших гурманів. Страва не гірчатиме, вийде соковитим і ніжним. передають Патріоти України. Багато господинь зна...