
Найситніша та швидка у приготуванні страва на сніданок – омлет, передають Патріоти України.
Й приготувати його супер швидко вам допоможе мікрохвильова піч.
Дуже зручно для цього обрати широку чашку. Змастіть її рослинною олією з допомогою силіконового пензлика.
Візьміть пару яєць, розбийте їх в чашку, додайте столову ложку молока, та сметани.
Добре збийте всі інгредієнти виделкою чи з допомогою вінчика.
Додайте спеції за смаком, посоліть.
Наріжте кілька шматочків бекону, та перцю чи помідора. Додайте в чашку до омлету. Перемішайте.
Випікайте омлет 2 – 3 хвилини, в залежності від потужності вашої мікрохвильовки.
Щоб омлет вдався пухким, через хвилину запікання його слід дістати, перемішати та поставити і допекти.
Готовий омлет притрусіть тертим твердим сиром, та дайте постояти кілька хвилин.
Смачного.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...