Як приготувати швидку піцу на сковороді: Кращий рецепт на 15 хвилин

Якщо вам дуже хочеться з'їсти піцу, але для приготування повноцінного страви немає часу або необхідного обладнання, на допомогу завжди може прийти піца на сковороді. Простий рецепт не відніме багато часу, навряд чи замінити свіжу спечену Пепероні, але теж буде дуже навіть смачним, передають Патріоти України.

Отже для приготування однієї швидкої піци на сковороді нам знадобляться наступні інгредієнти: борошно (9 ст. ложок), яйця (2 шт), майонез (4 ст. ложки), сметана (4 ст. ложки), сир (100 г). Начинка піци може бути будь-якою (за смаком).

Як приготувати піцу на сковороді:

Замісіть тісто і в рідкому вигляді вилийте його на сковороду, змащену маслом. Наверх тіста розкладіть начинку піци за смаком - це може бути шинка, ковбаса, курка, томати, болгарський перець, оливки, солоні огірки, кукурудза та багато іншого.

Зверху на начинку додайте майонез та посипте тертим сиром. Якщо ви любите розплавлений твердий сир, тоді його порцію можна збільшити. Поставте сковороду на плиту і потримайте кілька хвилин на середньому вогні. Як тільки сир почне плавитися, накрийте піцу кришкою. Буквально за хвилину-півтори ваша піца буде готова.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...