Скумбрія – не тільки смачна, але ще й дуже корисна риба, в якій багато фтору, фосфору та омега-3, які так необхідні організму. Також вона має потужні антиоксидантні й антиканцерогенні властивості й дуже легко та просто готується, достатньо лише 20 хвилин – і ви отримаєте дуже смачну вечерю. Шеф-кухар Анатолій Добровольський поділився в Instagram порадами й рецептом запеченої скумбрії зі спеціями й без олії, яка вийде дуже соковитою, ніжною та смачною, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України. ...
Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....