Скумбрія – не тільки смачна, але ще й дуже корисна риба, в якій багато фтору, фосфору та омега-3, які так необхідні організму. Також вона має потужні антиоксидантні й антиканцерогенні властивості й дуже легко та просто готується, достатньо лише 20 хвилин – і ви отримаєте дуже смачну вечерю. Шеф-кухар Анатолій Добровольський поділився в Instagram порадами й рецептом запеченої скумбрії зі спеціями й без олії, яка вийде дуже соковитою, ніжною та смачною, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...
Кавун - один із найулюбленіших літніх фруктів, який освіжає у спекотні дні. Але що робити, якщо залишилося багато кавуна, а з’їсти його відразу неможливо? Вихід - заморожування. Чи можна так робити, і які переваги це дає, передають Патріоти України. Чи...