Класичний рецепт приготування котлет знають усі господині. Секрет простої страви був у тому, що вони складалися здебільшого з м’яса та хліба. Такі котлети не смажили, а запікали. Тому вони мали неповторний смак та добре засвоювалися. Наші мами та бабусі досі вірять, що кращого рецепту приготування котлет немає. Однак, це не так. Є один простий рецепт, який перевершує класичний, передають Патріоти України.
Інгредієнти для приготування ароматних котлет:
Знайдіть широку миску, в яку відправите натерту на великій тертці картоплю. Туди ж покладете натертий на дрібній тертці часник та 1 куряче яйце.
У загальну масу додайте дрібно нарізану або натерту на тертці цибулину та розморожений фарш. Все посоліть, поперчіть та перемішайте, щоб вийшла однорідна структура.
З отриманої маси сформуйте котлети та обваляйте їх у сухарях. Смажте котлети на олії на добре розігрітій сковороді до рум’яної скоринки.
Цей сирник чудово пасує до великоднього столу, а також стане фаворитом на будь-якому родинному святі. У ньому поєднуються м’які бісквіти, ніжна сирна начинка, фруктове полуничне желе й вершковий пудинговий крем. Хоча сезон полуниці лише починається, ви...
Кип’ячене молоко – не лише основа для приготування різноманітних страв, а й корисний самостійний напій. Саме тому так важливо знати невеликі хитрощі, якими вміло користуються досвідчені кулінари, щоб не «запороти» процес готування, передають Патріоти У...