Як приготувати смачні рулети з кабачка з вершковим сиром: Простий рецепт

Легкі рулетики з кабачків з вершковим сиром, часником і зеленню - чудовий рецепт, якщо ви шукаєте, чим замінити більш важкі м'ясні страви. Цей варіант закуски готується доволі просто, і може бути як повноцінною стравою, так і смачною добавкою до гарніру, передають Патріоти України.

Щоб приготувати рулети з кабачка нам знадобляться такі інгредієнти: кабачки (2 шт), сир вершковий (120 г), зелень (кілька гілочок), часник (1 зубок), сіль та перець (за смаком), олія.

Як приготувати рулети з кабачка:

Помийте кабачки і просушіть паперовим рушником. Наріжте їх тонко уздовж всієї довжини широкими смугами і розігрівайте сковороду. На теплу сковороду додайте масла і через кілька секунд викладайте слайси з кабачків для обсмажування.

Обсмажте кабачки з двох сторін до появи золотистої скоринки. Викладіть їх на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.

Поки кабачки остигають, викладіть в посудину вершковий сир, поріжте туди ж дрібно зелень, подрібніть та додайте часник (краще через прес). Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть по одній-дві чайних ложок отриманої маси на кожен кабачок і загорніть в рулет.

Готові кабачки можна подавати як закуску до гарніру або як повноцінну страву. З наведених у рецепті інгредієнтів вийде близько 10-12 рулетів.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...