Легкі рулетики з кабачків з вершковим сиром, часником і зеленню - чудовий рецепт, якщо ви шукаєте, чим замінити більш важкі м'ясні страви. Цей варіант закуски готується доволі просто, і може бути як повноцінною стравою, так і смачною добавкою до гарніру, передають Патріоти України.
Щоб приготувати рулети з кабачка нам знадобляться такі інгредієнти: кабачки (2 шт), сир вершковий (120 г), зелень (кілька гілочок), часник (1 зубок), сіль та перець (за смаком), олія.
Як приготувати рулети з кабачка:
Помийте кабачки і просушіть паперовим рушником. Наріжте їх тонко уздовж всієї довжини широкими смугами і розігрівайте сковороду. На теплу сковороду додайте масла і через кілька секунд викладайте слайси з кабачків для обсмажування.
Обсмажте кабачки з двох сторін до появи золотистої скоринки. Викладіть їх на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.
Поки кабачки остигають, викладіть в посудину вершковий сир, поріжте туди ж дрібно зелень, подрібніть та додайте часник (краще через прес). Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть по одній-дві чайних ложок отриманої маси на кожен кабачок і загорніть в рулет.
Готові кабачки можна подавати як закуску до гарніру або як повноцінну страву. З наведених у рецепті інгредієнтів вийде близько 10-12 рулетів.
Чи знаєте ви, що неправильне заморожування м’яса може не лише зіпсувати його смак, а й завдати шкоди здоров’ю? Багато людей допускають одну поширену помилку - тримають м’ясо в морозилці занадто довго, навіть не підозрюючи про наслідки, передають Патріо...
Стан нашого здоров’я дуже залежить від того, що ми їмо щодня. Шкідлива їжа може негативно впливати не лише на фігуру, а й викликати серйозні порушення в організмі. Всі знають, що здоров’я серця пов’язане зі станом наших судин. Вживаючи шкідливу їжу, ми...