Легкі рулетики з кабачків з вершковим сиром, часником і зеленню - чудовий рецепт, якщо ви шукаєте, чим замінити більш важкі м'ясні страви. Цей варіант закуски готується доволі просто, і може бути як повноцінною стравою, так і смачною добавкою до гарніру, передають Патріоти України.
Щоб приготувати рулети з кабачка нам знадобляться такі інгредієнти: кабачки (2 шт), сир вершковий (120 г), зелень (кілька гілочок), часник (1 зубок), сіль та перець (за смаком), олія.
Як приготувати рулети з кабачка:
Помийте кабачки і просушіть паперовим рушником. Наріжте їх тонко уздовж всієї довжини широкими смугами і розігрівайте сковороду. На теплу сковороду додайте масла і через кілька секунд викладайте слайси з кабачків для обсмажування.
Обсмажте кабачки з двох сторін до появи золотистої скоринки. Викладіть їх на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.
Поки кабачки остигають, викладіть в посудину вершковий сир, поріжте туди ж дрібно зелень, подрібніть та додайте часник (краще через прес). Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть по одній-дві чайних ложок отриманої маси на кожен кабачок і загорніть в рулет.
Готові кабачки можна подавати як закуску до гарніру або як повноцінну страву. З наведених у рецепті інгредієнтів вийде близько 10-12 рулетів.
Досвідчені господині знають, що приготувати холодець смачний, прозорий, ароматний і так, щоб загустів добре, не так просто. Але якщо користуватися порадами для приготування ідеального холодцю, то у вас точно вийде, передають Патріоти України. Бажано, ...
Кава – напій, спробувавши який одразу стаєш його поціновувачем. Її аромат, який бадьорить та смак, що закохує з першого ковтку. Є багато сортів кави – на будь-який смак. Й, звикнувши до того, який сподобавсь найбільше, іноді хочеться скуштувати новий с...