Як приготувати сирники без манки - хитрість, якою користуються у ресторанах

Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними, передають Патріоти України.

Страва виходить високою, пишною і дуже красивою. Багато господинь задаються питанням про те, як приготувати сирники такими ж апетитними.

Подробиці

Часто до тіста додають манку. Проте досвідчені кулінари готують без цього інгредієнта.

Під час приготування кисломолочний сир потрібно віджати і протерти через сито. Він має бути сухим і зернистим.

Як відомо, чим менше вологи у сирі, тим краще буде форма та насичений смак у сирників.

У комбайні чи м’ясорубці кисломолочний сир потрібно прокрутити до утворення пастоподібної маси. Потім потрібно додати решту інгредієнтів для тіста.

Після цього слід сформувати у руках щільні кульки. Широким ножем чи ложкою можна надати форму майбутнім сирникам.

Потім на сковороді потрібно розігріти топлене вершкове масло або рослинну олію навпіл із вершковим маслом. Обсмажте сирники з обох боків.

Деякі господині після цього рекомендують поставити сирники на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

Це може здивувати! Харчові звички, які підвищують рівень холестерину

середа, 5 листопад 2025, 16:50

Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...

Цитрусові під забороною: ТОП-4 категорії людей, яким не можна мандарини

середа, 5 листопад 2025, 12:44

Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.