Як приготувати сирники без манки - хитрість, якою користуються у ресторанах

Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними, передають Патріоти України.

Страва виходить високою, пишною і дуже красивою. Багато господинь задаються питанням про те, як приготувати сирники такими ж апетитними.

Подробиці

Часто до тіста додають манку. Проте досвідчені кулінари готують без цього інгредієнта.

Під час приготування кисломолочний сир потрібно віджати і протерти через сито. Він має бути сухим і зернистим.

Як відомо, чим менше вологи у сирі, тим краще буде форма та насичений смак у сирників.

У комбайні чи м’ясорубці кисломолочний сир потрібно прокрутити до утворення пастоподібної маси. Потім потрібно додати решту інгредієнтів для тіста.

Після цього слід сформувати у руках щільні кульки. Широким ножем чи ложкою можна надати форму майбутнім сирникам.

Потім на сковороді потрібно розігріти топлене вершкове масло або рослинну олію навпіл із вершковим маслом. Обсмажте сирники з обох боків.

Деякі господині після цього рекомендують поставити сирники на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...

Перестаньте варити рис у воді: Новий метод робить його шалено смачним

неділя, 6 липень 2025, 17:30

Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...