Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними, передають Патріоти України.
Страва виходить високою, пишною і дуже красивою. Багато господинь задаються питанням про те, як приготувати сирники такими ж апетитними.
Часто до тіста додають манку. Проте досвідчені кулінари готують без цього інгредієнта.
Під час приготування кисломолочний сир потрібно віджати і протерти через сито. Він має бути сухим і зернистим.
Як відомо, чим менше вологи у сирі, тим краще буде форма та насичений смак у сирників.
У комбайні чи м’ясорубці кисломолочний сир потрібно прокрутити до утворення пастоподібної маси. Потім потрібно додати решту інгредієнтів для тіста.
Після цього слід сформувати у руках щільні кульки. Широким ножем чи ложкою можна надати форму майбутнім сирникам.
Потім на сковороді потрібно розігріти топлене вершкове масло або рослинну олію навпіл із вершковим маслом. Обсмажте сирники з обох боків.
Деякі господині після цього рекомендують поставити сирники на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
Неприємний запах із посудомийки, жирний наліт на тарілках навіть після гарячого циклу? Не поспішайте звинувачувати мийний засіб. Найчастіше проблема в самій машині - вона просто потребує очищення. І зовсім не обов’язково купувати дорогі хімічні засоби....
Усе, що ми знали про користь темного шоколаду, виявилося звичайним маркетингом. Як з’ясувало видання The Economist, твердження про те, що гіркий шоколад допомагає серцю та знижує тиск завдяки високому вмісту флаванолів - лише напівправда, передають Пат...