Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними, передають Патріоти України.
Страва виходить високою, пишною і дуже красивою. Багато господинь задаються питанням про те, як приготувати сирники такими ж апетитними.
Часто до тіста додають манку. Проте досвідчені кулінари готують без цього інгредієнта.
Під час приготування кисломолочний сир потрібно віджати і протерти через сито. Він має бути сухим і зернистим.
Як відомо, чим менше вологи у сирі, тим краще буде форма та насичений смак у сирників.
У комбайні чи м’ясорубці кисломолочний сир потрібно прокрутити до утворення пастоподібної маси. Потім потрібно додати решту інгредієнтів для тіста.
Після цього слід сформувати у руках щільні кульки. Широким ножем чи ложкою можна надати форму майбутнім сирникам.
Потім на сковороді потрібно розігріти топлене вершкове масло або рослинну олію навпіл із вершковим маслом. Обсмажте сирники з обох боків.
Деякі господині після цього рекомендують поставити сирники на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
Для того, щоб пельмені вийшли смачними, мало просто відварити їх у воді і подати з майонезом: такий варіант підходить тільки для зовсім лінивих людей. Існують лайфхаки, які можуть допомогти перетворити навіть магазинний напівфабрикат на неймовірно смач...
Дріжджове тісто – основа для ароматного хліба, пухких булочок і ніжних пиріжків. Проте навіть у досвідчених господинь іноді трапляється так, що тісто не піднімається, стає щільним і важким. Це може зіпсувати не лише настрій, а й заплановану випічку. Го...