М’які та ароматні пиріжки з хрусткою скоринкою – це чудовий додаток до перекусу, передають Патріоти України.
Ще краще, якщо це печені пиріжки без жиру та олії, а тісто тонке та повітряне. Таке частування точно нікого не залишить байдужим.
Але деякі господині стикаються з проблемою, коли м’яка випічка тільки в перший день, а на другий день вона стає гумовою.
Тут все залежить від тіста. Якщо приготувати його правильно, то пиріжки будуть довго м’якими та ніжними.
Як готувати
Для початку слід змішати столову ложку сухих дріжджів та цукру з 5 літрами теплого молока та столовою ложкою цукру. Цю суміш треба накрити харчовою плівкою і залишити на якийсь час у теплому місці.
Вже за 15 хвилин можна працювати далі. Але спершу зайнятись приготуванням другої частини тіста.
Для цього треба змішати 300 мл кефіру кімнатної температури з 2 яйцями, 80 мл рослинної олії та щіпкою солі.
Потім треба з’єднати дві суміші і додати до них 600 грамів борошна.
Тісто, що вийшло, потрібно залишити на годину в теплому місці, а потім злегка пом’яти його і дати настоятися ще 15 хвилин.
Після цього можна формувати пиріжки і додавати до них начинку.
Випікати їх слід близько 20 хвилин за 180 градусів.
Сирники страва нескладна в приготуванні, однак у кожної господині час від часу виникають якісь труднощі. Щоб вони завжди виходили ідеальними, необхідно дотримуватися кількох зовсім нескладних правил, передають Патріоти України. Вибираючи сир, не варто ...
Кулінарні правила існують не просто так, бо їх придумав якийсь шеф-кухар. Вони допомагають правильно та смачно готувати продукти, передають Патріоти України. Давайте розглянемо приклад на основі картоплі. Її часто готує більшість людей, але частина з н...