При приготуванні таких млинців господиням доводиться враховувати масу тонкощів і деталей, адже інакше страва не вийде. Однак є простий рецепт, який неможливо забути, адже всі інгредієнтів потрібно додавати в одній і тій самій кількості, передають Патріоти України.
Борошно попередньо просіюється і відразу ж вирушає в ємність для роботи з тістом. Разом з нею вводимо сіль, ложку цукру та куряче яйце, доводимо до однорідного стану. Потім потрібно влити кефір, не забути про соду та якісно все перемішати.
Оцініть якість тіста, щоб не було грудок.
Далі вводяться інші компоненти (масло з молоком). Знову активно працюємо віночком.
Деякі кулінари рекомендують соду спочатку змішати з кефіром і потім ввести в тісто. Насправді принципової різниці немає.
Після цього починаємо смажити млинці на розігрітій чавунній сковорідці з олією.
Для її приготування навіть борошно не знадобиться, передають Патріоти України. Спочатку відокремте білки від жовтків і змішайте жовтки із сиром. Потім додайте йогурт, цукор та крохмаль. Перемішайте до однорідної маси. Збийте білки до щільної піни і змі...
Якщо котлети вийшли недостатньо соковитими, то зневірятися рано. Виправити ситуацію допоможе підлива. Завдяки простому рецепту її можна приготувати за п’ять хвилин, навіть коли планів на неї не було. Підлива зробить смачнішою не лише котлети, а й тефте...