При приготуванні таких млинців господиням доводиться враховувати масу тонкощів і деталей, адже інакше страва не вийде. Однак є простий рецепт, який неможливо забути, адже всі інгредієнтів потрібно додавати в одній і тій самій кількості, передають Патріоти України.
Борошно попередньо просіюється і відразу ж вирушає в ємність для роботи з тістом. Разом з нею вводимо сіль, ложку цукру та куряче яйце, доводимо до однорідного стану. Потім потрібно влити кефір, не забути про соду та якісно все перемішати.
Оцініть якість тіста, щоб не було грудок.
Далі вводяться інші компоненти (масло з молоком). Знову активно працюємо віночком.
Деякі кулінари рекомендують соду спочатку змішати з кефіром і потім ввести в тісто. Насправді принципової різниці немає.
Після цього починаємо смажити млинці на розігрітій чавунній сковорідці з олією.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...