Як приготувати запіканку з картоплі та гарбуза, щоб вона стала вашою коронною стравою

Полюбити овочі можна. Якщо ви не є їх прихильником, спробуйте приготувати з них запіканку. Це буде вдала ідея для легкої вечері, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • картопля – 700 г;
  • гарбуз – 500 г;
  • твердий сир – 200 г;
  • сметана – 300 г;
  • олія – 2 ст.л.;
  • прянощі;
  • сіль, перець.

Як приготувати запіканку

Картоплю потрібно нарізати кружальцями. Гарбуз натріть на тертці. Форми для запіканки змастіть олією. Викладіть шарами овочі.

Сметану посоліть, додайте пряні трави, ложку води. Вилийте на овочі. Страву посипте сиром. Відправляйте запікатись в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Просто готувати, доступні продукти, мінімум затраченого часу – ідеальна страва. Смачного!

Все просто! Як посмажити рибу, щоб не було запаху

неділя, 21 грудень 2025, 6:42

Смажена риба -смачна і швидка страва, але саме через запах її часто готують рідше, ніж хотілося б. Аромат легко в’їдається у штори, меблі й одяг, навіть якщо відчинити вікно. Виявляється, цієї проблеми можна уникнути без складних прийомів і дорогих за...

Такого ви ще не куштували! Намазка-асорті із сала - усі будуть у захваті

неділя, 21 грудень 2025, 5:40

Чи траплялося вам купити сало не таке смачне, як хотілося б? Не варто засмучуватися. Мало того, що є способи тверде сало зробити делікатесним, так його можна легко перетворити на гастрономічний шедевр, передають Патріоти України. Рецепт кулінарки Елли ...