
Полюбити овочі можна. Якщо ви не є їх прихильником, спробуйте приготувати з них запіканку. Це буде вдала ідея для легкої вечері, передають Патріоти України.
Картоплю потрібно нарізати кружальцями. Гарбуз натріть на тертці. Форми для запіканки змастіть олією. Викладіть шарами овочі.
Сметану посоліть, додайте пряні трави, ложку води. Вилийте на овочі. Страву посипте сиром. Відправляйте запікатись в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Просто готувати, доступні продукти, мінімум затраченого часу – ідеальна страва. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....