Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це остаточно загубить картопляне пюре, передають Патріоти України.

Подробиці

Проте є проста методика, яка дозволить подати вчорашнє пюре так, що його із задоволенням з’їдять.

Що потрібно для цього зробити

Повторна робота вилкою

Щоб пюре можна було нормально розігріти, спочатку його потрібно дістати з холодильника і дати трохи постояти при кімнатній температурі.

Потім знову збити картоплю за допомогою вилки, щоб повернути йому повітряну текстуру.

Правильний посуд

Від використання НВЧ потрібно відмовитися, а ось сковорідка відмінно підійде для цієї мети. Спочатку її потрібно розігріти та влити молоко. Замість нього можна використати вершки.

Коли рідина прогріється, додаємо саме пюре та вершкове масло.

Не перетримайте

Картопляне пюре легко зіпсувати, якщо ненароком його пересмажити. Тому простежте, щоб масло розтопилось, а молоко ввібралося в картопляне пюре.

Після цього її можна сміливо подавати.

Ніхто й не здогадається, що картопля була приготована ще вчора.

Ви могли це не знати! Дешева риба, яка є небезпечною

неділя, 21 грудень 2025, 19:08

Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...

ТОП-3 суперпродукти для здорового серця - ось що варто додати до раціону

неділя, 21 грудень 2025, 18:45

Серце - один із найважливіших органів нашого організму, і його здоров’я напряму залежить від того, що ми їмо щодня. Правильний раціон може знизити ризик серцево-судинних захворювань і підтримати нормальний рівень холестерину та артеріального тиску, пер...