Апетитна піца з соковитою начинкою – відмінний варіант, як для перекусу, так і для повноцінної вечері. Однак холодна піца, на жаль, не така смачна, як свіжоспечена, передають Патріоти України.
Та й розігрітий варіант страви не може похвалитися таким самим смаком, як піца, яку щойно дістали з печі. Однак це нескладно виправити, звичайно, якщо знати, головний нюанс цього процесу.
Для того щоб підігріти коржик із сиром у духовці або мікрохвильовій печі, перед тим як зачинити дверцята побутового приладу, сюди ж слід помістити склянку з водою.
Рідини в скляну ємність необхідно налити приблизно до половини. Волога, що випаровується, знову зробить підсохле тісто м’яким і повітряним.
Крім цього, такий спосіб чудово працює для того, щоб «воскресити» зачерствілий окраєць хліба.
Наявність рису, м’яса, спецій і бажання ще не означає, що є всі шанси приготувати смачний плов. Часто під виглядом плову кулінари підносять рисову кашу з овочами і спеціями, але кожен, хто хоч раз пробував справжню страву узбецької кухні, може виділити...
Пельменне тісто, як і всяка інша страва, має свої секрети. Можна просто діяти за рецептом, а можна експериментувати та виключити щось зайве. Розкажемо, як приготувати правильне тісто та який інгредієнт може все зіпсувати, передають Патріоти України. П...